- Konu Yazar
Hepsi 1 yalan ne zaman çıktı?
Yalan (2005), Hepsi grubunun ilk albümü. Bir şarkının içinde Murat Boz da söylemektedir ama klipte görülmemektedir. Yalan, Hepsi grubunun ikinci klibidir.Hepsi ne zaman Dagildi?
Grubun üyeleri çocukluklarından beri birbirlerini tanımaktadırlar….
Gülçin Ergül Hepsi 1 den neden ayrıldı?
Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim. Televizyonda anlatılmayacak kadar karışık şeyler var. Bunu yapmak istemezdim, benim kararımdı gruptan ayrılmak. Daha iyi bir yere gitmiyordu benim için.’
Yalan şarkısını söyleyen kim?
Zeynep AvcıYalan/SanatçılarHepsi bir neden ayrıldı?
bütün büyük gruplarda yaşabilecek anlaşmazlıkların yaşanmasıdır. ancak hepsi grubu muadilleri gibi yaşanan sorunu gidermek, kangrenli parmağı kesip yerine protez takmak, efendime söyleyeyim çeşitli akut tedavi yöntemleri uygulamak yerine dağılmayı tercih etmişlerdir. gülçin’in yerine yeni birisini alsalardı aşı …
Hepsi grubu dağıldı mı?
‘Yalan’ şarkısı ile hala hafızalarda olan ‘Hepsi’ grubu 11 yıl sonra barıştı. 2000’li yılların başında büyük bir çıkış yapan ve 4 genç kızdan oluşan ‘Hepsi’ grubu ani bir kararla dağıldı. Gülçin Ergül’ün ayrılığı ile 3 kişi kalan grup üyeleri başlarda yola devam etmeye çalışsalar da bu adım başarılı olmadı.
Kızlar Grubu ne zaman dağıldı?
Favorilerinize Ekleyin. Bir dönemin kız çocukları için yeri çok özel olan Grup Hepsi’yi hatırlamayanınız yoktur. 2005 yılında kurulan Hepsi, 2009’da Gülçin’in gruptan ayrılmasıyla 3 kişi kaldı.
Dünyada ölümden başkası yalan şarkı sözü kime ait?
bir başka deyişle; “dünyada tek gerçek şey ölüm”. yulduz usmonova’ya ait söz.
Yaşar ipek yalan söz müzik kime ait?
Yaşar İpek, “Yalan” adlı yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü ve müziği Sinan Akçıl’a ait olan şarkının aranjesini Mustafa Ceceli yaptı.Hepsi 1 Hangi yıl çekildi?
Hepsi1, 13 Mayıs 2007 tarihinde Show TV’de yayımlanmaya başlayan dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Show TV’de 21 bölüm sürmüştür. 4 Kasım 2007’den itibaren ise Atv’de yayınlanmaya başlanmıştır ve Haziran 2008’de 51. bölümü ile ekranlara veda etti.