AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hep seni bekledim bitti mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Hep seni bekledim bitti mi?​

Dizinin 28 Nisan 2021 Çarşamba günü erkanda olacak 13. bölümünün fragmanında final ifadesinin yer almasının ardından dizinin biteceği kesinleşti.

Seni Çok Bekledim ne günü?​

Seni Çok Bekledim ne günü?
Dizi bu hafta itibariyle Çarşamba günleri yayınlanacak. DUVAR – Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, Skala Yapım ve DNZ Film imzalı Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cuma akşamları yayınlanan dizinin günü değişti.

Seni Çok Bekledim 12 bölüm ne zaman?​

Seni Çok Bekledim 12. bölümü ile bu akşam (16 Nisan 2021) ekranlara gelmesi bekleniyordu.

Seni Çok Bekledim kaçıncı bölümde final yapacak?​

Seni Çok Bekledim kaçıncı bölümde final yapacak?
Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TV dizisi Seni Çok Bekledim’in final bölümünden ayrıntılar belli oldu. 13. bölümde Kadir ummadığı bir sona ulaşıyor.
Seni çok bekledim kaç bölüm sürdü?​
Seni Çok Bekledim
Sezon sayısı | 1
Bölüm sayısı | 13
Yapım
Yapımcı | Özcan Deniz

Özcan Deniz yeni dizisi ne zaman başlıyor?​

Özcan Deniz yeni dizisi ne zaman başlıyor?
Yeni dizi Seni Çok Bekledim ilk bölümüyle Star TV ekranlarında olacak ve 29 Ocak 2021 Cuma günü izleyicisi ile buluşacak. Seni Çok Bekledim yeni dizi ilk bölümüyle StarTV’de ekranlara geliyor.

Seni çok bekledim kaç bölüm?​

Seni cok bekledim kac bolum oldu?​

Seni cok bekledim kac bolum oldu?

Seni Çok Bekledim kac bolum oldu?​

Seni Çok Bekledim 13 bölüm final mi?​

Seni Çok Bekledim 13 bölüm final mi?
SENİ ÇOK BEKLEDİM REYTİNG KURBANI OLDU! Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan; Seni Çok Bekledim gibi dizisi isteneni karşılamamıştır. Seni Çok Bekledim 28 Nisan Çarşamba günü final bölümü ile ekrana gelecek.
Ramo kaç bölüm?​
Ramo, 11 bölüm boyunca senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı ve yerini 12. bölümden itibaren Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üçlüsüne bıraktığı Türk aksiyon ve drama’dır. İlk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde Show TV’de yayımlandı.

Özcan Denizin dizisi yayından kaldırıldı mı?​

Özcan Denizin dizisi yayından kaldırıldı mı?
Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ dizisi reytinglerde beklenenin altında kalınca final kararı alındı.

Evet, "Seni Çok Bekledim" dizisinin 13. bölümü, 28 Nisan 2021 Çarşamba günü yayınlanacak ve bu bölüm final olacak. Dizinin yayın hayatı boyunca toplam 13 bölüm sürdüğünü görüyoruz. Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği ve baş rollerinde İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı dizi, final bölümünde Kadir'in ummadığı bir sona ulaşacak.

Dizinin reytinglerde istenilen seviyede olmaması nedeniyle final kararı alındı. Bu durumda, "Seni Çok Bekledim" dizisi 13 bölümle ekranlara veda edecek. Yeni dizi projelerinde Özcan Deniz'in yer alıp almayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Özcan Deniz'in yeni dizisi olan "Seni Çok Bekledim", 29 Ocak 2021'de Star TV ekranlarında ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşmuştu. Ancak reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayınca dizi 13 bölümle final yapmaya karar verildi.

Dizinin final bölümünün 28 Nisan 2021 Çarşamba günü yayınlanacağını belirtelim.

Ramo dizisi ise 11 bölüm boyunca Yılmaz Şahin'in senaryosuyla yayınlandıktan sonra 12. bölümden itibaren farklı bir senarist ekiple devam edilmiştir. İlk bölümü ise 14 Ocak 2020 tarihinde Show TV'de yayımlanmıştır.

Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı "Seni Çok Bekledim" dizisi yayından kaldırıldı ve 28 Nisan 2021 tarihinde final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Geri