- Konu Yazar
Hemşirelik Lisans Tamamlama Programına kimler başvurabilir?
2014 yılında yayınlanan 6569 sayılı Kanun gereğince,19.11.2014 tarihinden önce hemşirelik önlisans programları ile YÖK tarafından belirlenen sağlık önlisans programlarından mezun olarak diploma alanlar programa başvuru hakkına sahiptirler. …Hemşirelik Uzaktan okunur mu?
Hemşirelik Lisans Tamamlama programı çoklu öğretim uygulamalarını ifade eden “uzaktan eğitim” ve “yüz yüze eğitim” yöntemiyle yürütülecektir. Uygulamalar Yüksekokul Hemşirelik Bölümü’nün uygun gördüğü Üniversite Hastaneleri,Kamu hastaneleri Kurumuna bağlı hastaneler ve Halk Sağlığı Birimi’ne bağlı birimlerde yapılır.Istanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Nasıl Yapılır?
Istanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Nasıl Yapılır?Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır. public Öğrenci merkezlidir.
Hemşirelik Lisans Tamamlama dersleri nelerdir?
Hemşirelik Lisans Tamamlama Programı; hemşirelikte araştırma, biyoistatistik, hasta eğitimi, hemşirelikte etik, hemşirelik bilişimi, hemşirelik bakımı, hemşirelik felsefesi ve temel kavramlar gibi alanlar üzerine zorunlu ve seçmeli derslerden oluşmaktadır.2021 lisans Tamamlama kimler başvurabilir?
Başkanlığımızca belirlenen sağlık önlisans programlarından 19.11.2014 tarihinden önce mezun olan adaylar 2021 Sağlık Lisans Tamamlama Programına başvurabilmektedir.Açıktan üniversite okunur mu?
Açıktan üniversite okunur mu?Açıktan üniversite okumak, öğrenciler tarafından tercih edilebiliyor. Açıktan üniversite okumak için kişilerin lise mezunu olması gerekiyor. Lise mezunu olmayan kişilerin, açık öğretime kayıt olması mümkün değildir. Açıköğretim üniversiteleri ilk olarak lise diplomasını talep ediyor.
2 Eylül – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.
AUZEF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK? Yükseköğretim Kurulu’nun almış olduğu karar doğrultusunda 2021-2022 eğitim öğretim yılında açık öğretim programı uygulayan tüm Üniversitelerde olduğu gibi İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları da yüz yüze yapılacaktır.
Hangi bölümlerden hemşireliğe geçiş var?
Hangi bölümlerden hemşireliğe geçiş var?2 YILLIK HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNDEN İSE AŞAĞIDAKİ 4 YILLIK BÖLÜMLERE GEÇİŞ YAPILABİLİR: Ebelik. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon. Gerontoloji. Hemşirelik. Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri.