Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hemsirelik lisans Tamamlama 2021 2022 basvurulari ne zaman?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hemşirelik lisans Tamamlama 2021 2022 başvuruları ne zaman?​

2. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 31/08/2021 (Saat: 15:30) – 06/09/2021 (Saat:17:00) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.

Hemşirelik Uzaktan eğitim var mı?​

Hemşirelik Lisans Tamamlama programı çoklu öğretim uygulamalarını ifade eden “uzaktan eğitim” ve “yüz yüze eğitim” yöntemiyle yürütülecektir. Hemşirelik Lisans Tamamlama Programının teknik bilgi, beceri ve uygulama gerektiren dersler yüz yüze eğitim programı ile yapılacaktır.

2021 Lisans tamamlama kayıtları ne zaman?​

2021 Lisans tamamlama kayıtları ne zaman?
Elektronik kayıt yaptıramayan öğrencilerin kayıt işlemleri ise 23 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Lisans Tamamlama 2021 başvuruları ne zaman?​

Lisans Tamamlama 2021 başvuruları ne zaman?
Çevrimiçi (online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 09:00’da başlayıp, 01 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamaz.

Hemşirelik açık öğretim var mı?​

AUZEF’e bağlı olan Hemşirelik Programı, iki yıllık açık öğretim lisans tamamlama programıdır. Hemşirelik bilim ve sanatını birey, aile ve toplumun sağlık bakımını karşılamada en üst düzeyde kullanabilen ve tercih edilen mezunlar vermek hedeflenmektedir.

Hemşirelik online mi?​

Hemşirelik ve Ebelik Bölümü Online Eğitim Ders Programları (Lisans+Lisansüstü) Dersler 23 Mart 2020 tarihi itibari ile online eğitimle yapılacaktır.

YÖK lisans tamamlama kayıtları nasıl yapılır 2021?​

YÖK lisans tamamlama kayıtları nasıl yapılır 2021?
2021 Yılı Sağlık Lisans Tamamlama Kapsamında Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Dikkatine. Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 23-28 Eylül 2021 (23:59) tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Atatürk Üniversitesi Lisans tamamlama kayıtları ne zaman?​

Atatürk Üniversitesi Lisans tamamlama kayıtları ne zaman?
Lisans Tamamlama Kayıtları Elektronik kayıt işlemlerini 23 – 28 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı üzerinden veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak yapabileceklerdir.

Merhaba, Hemşirelik Lisans Tamamlama Programı ile ilgili detaylı bilgi almak için paylaşılan bilgileri özetleyerek yanıtlayacağım:

1. **Başvuru ve Tercih İşlemleri**: 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri Başkanlığın resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığıyla 31 Ağustos 2021'de 15:30'da başlayıp, 06 Eylül 2021'de 17:00'de sona erecektir.

2. **Kayıt İşlemleri**: Elektronik kayıt yaptırılamayan öğrencilerin kayıt işlemleri 23 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.

3. **Online Başvuru ve Kayıt İşlemleri**: Çevrimiçi olarak başvuru ve kayıt işlemleri 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 09:00'da başlayacak ve 01 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir.

4. **Açık Öğretim Programı**: Hemşirelik Lisans Tamamlama programı, hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitim yöntemleriyle yürütülecektir. Teknik bilgi, beceri ve uygulama gerektiren dersler yüz yüze eğitimle verilecektir.

5. **Hemşirelik ve Ebelik Bölümü Online Eğitim**: Hemşirelik ve Ebelik Bölümü dersleri, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren online eğitimle yapılmaktadır.

6. **YÖK Lisans Tamamlama Kayıtları**: YÖK lisans tamamlama kayıtları 2021'de 23-28 Eylül 2021 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden elektronik olarak yapılacaktır.

Atatürk Üniversitesi'nde Lisans tamamlama kayıtları ise 23-28 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

[Yardımcı olduğum umarım, başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!]

Geri