AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hemsirelik bursu ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hemşirelik bursu ne kadar?​

2010 yılından itibaren Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Lisans Bölümlerinde okuyan 2. sınıf ve üstü lisans öğrencilerine eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla vakfımız karşılıksız burs vermektedir. Burs süresi 9 ay olup, ayda “550,00 TL” dir.

Sahader bursu ne kadar?​

Burs süresi 9 ay olup, burs tutarı ayda “500,00 TL”dir. Genel başarı ortalaması 4 üzerinden en az 2 (100 üzerinden not verilen üniversitelerde en az 60 olup) bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmalıdır. Burs verilecek öğrenciler lisans öğrencileridir. Güncel Burs Duyuruları İçin Tıklayın.
Eczacılık KYK bursu ne kadar?
Burs başvurusunda bulunmak için TEV Burs Başvuru Formu www.tev.org.tr web adresinden doldurulup, yazıcıdan çıktısı alınarak ek istenilen belgelerle birlikte öğrenci işlerine teslim edilecektir. Burslar 9 ay süreli olup üniversite öğrencilerine 400 TL ödeme yapılır.
Karşılıksız devlet bursu ne kadar?
Geçtiğimiz yıl üniversite öğrencilerine ödenen burs miktarı zamlanarak 650 TL’ye çıkarılmıştı. Yüksek lisans burs ve kredi ücreti 1300 TL, doktora burs ve kredi ücreti ise 1950 TL oldu.

Yarının sağlıkçıları bursu ne kadar?​

Başvuru koşullarını sağlayarak burs almaya hak kazanan öğrencilere 2021 – 2022 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde verilmesi için belirlenen aylık burs ücreti tıp öğrencileri için 1.500 Türk Lirası, sağlık bölümleri için 1.250 Türk Lirası’dır.

2021 kyk bursu ne kadar?​

2021 yılı için belirlenen ücret; lisansta aylık 650 TL, yüksek lisansta 1300 TL ve doktorada 1950 TL olarak belirlenmişti. Burs ödemeleri, bir eğitim senesinde 12 defa yapılıyor. Her ay başında öğlencilerin T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre burs ödemesi yapılmakta.
Türk Eczacılar Birliği bursu ne kadar?
TÜKED 2020-2021 yılı eğitim öğretim döneminde eczacılık öğrencisi ve dernek üyesi çocuklarının eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız burs vermektedir. Karşılıksız burs süresi 9 ay olup, ayda “350,00 TL” dir.

Geri