Hazırlıkta kalırsak ne olur?
İsteğe bağlı hazırlık programında devamsızlıktan kalırsanız derslere devam edemez, sınavlara giremez ve programdan başarısız sayılarak men edilirsiniz. Zorunlu hazırlık programında ise takip eden sene eğitimi tekrar edersiniz.Istanbul Aydın Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?
Istanbul Aydın Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?İngilizce Hazırlık Programı derslerinde katılım zorunludur. Her öğrenci tüm yıl boyunca derslerin % 80’ine katılmak zorundadır.
İngilizce hazırlıkta kalınca ne olur?
Hazırlık programlarında başarısız olan öğrenciler, hazırlık sınıfında başarısız oldukları yükseköğretim programıyla eşdeğer Türkçe öğretim yapılan, eşdeğer program yoksa, başarısız oldukları programa yakın öğretim dili Türkçe olan programlara ikinci öğretim dahil yerleştirilirler, ancak Burslu programlara yerleştirme …Hazırlıkta sınıfta kalma var mı?
Hazırlıkta sınıfta kalma var mı?LİSEDE SINIFTA KALMA VAR MI? Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılıyla sınırlı olmak kaydıyla devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarına kalma kuralı uygulanmayacak.
Not ortalaması 100’lük sistemde 53.33’ün altında olan öğrencilerin bursu kesilir. Hazırlık sınıfında da sınıfı geçemeyenlerin bursu kesilir. 2 yıl okuduktan sonra başka bir bölüme geçen ve 2 yıl da orada okuyun öğrencinin mezuniyetine 1 yıl kalsa dahi 4. Yılını doldurduğu için öğrenim kredisi ve KYK bursu kesilecektir.
Isteğe bağlı hazırlıkta başarısız olunca burs kesilir mi?
Isteğe bağlı hazırlıkta başarısız olunca burs kesilir mi?Evet kesilir, isteğe bağlı hazırlık okuyup da KYK bursu kesilen birçok öğrenci bulunmaktadır. Hazırlık sınıfından kaldıktan sonra yaz okulunda veya yapılan farklı bir hazırlık atlama sınavıyla hazırlığı geçerseniz ve bu durum ekim ayına kadar YÖKSİS kayıtlarında görünürse bursunuz devam eder.
Aydın Üniversitesi Hazırlık hangi kampüste?
İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, Bahçelievler yerleşkesinde her yıl 1300 civarında öğrenciye İngilizce eğitimi verir. Sınıflarımızda 20-25 öğrenci bulunmaktadır.Istanbul Aydın Üniversitesi Hazırlık ücretli mi?
Istanbul Aydın Üniversitesi Hazırlık ücretli mi?Uzaktan Öğretim yapılan ön lisans programlarının öğrenim ücreti 9.000.-TL’dir. Tüm lisans programlarının Yabancı Dil Hazırlık Öğrenim ücreti 42.000.-TL ve ön lisans programlarının Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi gündüz ve ikinci öğrenim ücreti 21.000.-TL’dir.