Hazirlik sinifi Hangi seviye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hazırlık sınıfı Hangi seviye?​

Hazırlık programında L1 (Temel – Elementary), L2 (Orta altı – Pre-Intermediate), L3 (Orta – Intermediate) ve L4 (Orta üstü –Upper-Intermediate) seviyeleri bulunmaktadır.

IYS ye nasıl çalışılır?​

Proficiency Sınavına Nasıl Hazırlanılır?
- Üniversitenin Daha Önceki Yıllarda Hazırlamış Olduğu Soruları İnceleyin.
- Bol Bol İngilizce Makale Okuyun.
- Dinleme Becerinizi Geliştirin.
- Eksiklerinizi Belirleyin.
- Seviyenize Uygun Kaynak Seçin.
- Asla Pes Etmeyin.
- Gramer (Dil Bilgisi) Eksiklerinizi Mutlaka Giderin.
Üniversitenin yaptığı hazırlık atlama/muafiyet sınavına girerek başarılı olursunuz. Yurtışında bir dil okuluna gidersiniz. 6 aylık bir eğitim ile Üniversite İngilizce hazırlık sınıfını atlayacak bir seviyede İngilizce ile geri dönersiniz.
Hazırlık kaç dönem?
İngilizce Hazırlık Programı’nın süresi nedir? İngilizce Hazırlık Programı’nda normal eğitim süresi 1 (bir) akademik yıl, azami eğitim süresi 2 (iki) akademik yıldır.
Hazırlık sınıfı devamsızlık kaç gün?
İngilizce Hazırlık sınıfında, Modüler sistemde, her bir modülde toplam 30 ders saati devamsızlık limitini aşan öğrenciler Modül Sonu Sınavına girme hakkını kaybederler ve ilgili düzeyin derslerini tekrar almak zorunda kalırlar.

Proficiency için gerekli olan seviye nedir?​

C2 Proficiency, eski adıyla Cambridge English: Proficiency (CPE), Cambridge English Yeterliklerinden birisidir. En üst seviyedeki yeterliğimiz olup, İngilizce konusunda üst seviye bilginiz olduğunu gösterir.

İngilizce dil sınavına nasıl hazırlanılır?​

Bu sınavlara hazırlanırken yapılması gereken en temel şeyleri şöyle sıralayabiliriz:
➖5) “Muafiyet sınavı zor mu?” gibi soru sormayın. ODTÜ, Hacettepe, Boğaziçi gibi üniversitelerde ciddi anlamda zor. Ancak Anadolu Üniversitelerinde orta ve kolay seviyedir. ➖Muafiyet sınavını geçemezseniz Yabancı Diller Y.O’da sınavdan kalan tüm öğrencilerle ortak ders alınır.
İngilizce hazırlık kaç dönem?
İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yanibir akademik yıldır.
Hazırlık sınıfında devamsızlık var mı?
İsteğe bağlı hazırlık programında devamsızlıktan kalırsanız derslere devam edemez, sınavlara giremez ve programdan başarısız sayılarak men edilirsiniz. Zorunlu hazırlık programında ise takip eden sene eğitimi tekrar edersiniz.

Geri