AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hazirlik kursuna gitmeden Besyo kazanilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hazırlık kursuna gitmeden Besyo kazanılır mı?​

Seçilen üniversiteye ve öğrencinin branşına göre hiç kursa gitmeden de kazanılabilir. Yazımda detaylı olarak sizlere anlatacağım. Besyo hazırlık antrenmanlarını 2 süreç olarak değerlendirebiliriz. Özel antrenman sürecinde öğrenciler mevcut durumları çerçevesinde uygun oldukları özel antrenmanlara tabii tutulurlar.

Besyo hangi alanlar var?​

BESYO’da Hangi Bölümler Var?
Besyo Parkuru kaç saniye?
(4) Parkuru tamamlama süresi; kadın adaylar için maksimum 135 saniye, erkek adaylar için maksimum 90 saniye’dir. Parkuru tamamlama süresinden daha kötü derecelerde tamamlayan adayların o hakkı değerlendirmeye alınmayacaktır.

Beden eğitimi nasıl kazanılır?​

TYT sınavı ile BESYO kazanmak için öncelikle ham puan olarak TYT ‘den en az 150 puanı geçmeniz gerekmektedir. (Okul puanınız eklenmeden) Daha sonra üniversitelerin açıkladığı kılavuzlarda ki TYT baraj puanlarına göre üniversitelerin yine kılavuzda belirttiği tarihte yetenek sınavlarına girerek kazanabilirsiniz.

Öğretim ilke ve yöntemleri nelerdir?​

EĞİTİM-ÖĞRETİM İLKELERİ
Beden eğitimi ve Spor Öğretim Programları Nedir?
Beden Eğitimi ve Spor Dersi Öğretim Programı’nın amacı; öğrencilerin hayatları boyunca kullanacakları hareket becerileri, aktif ve sağlıklı hayat becerileri, kavramları ve stratejileri ile birlikte öz yönetim becerileri, sosyal becerileri ve düşünme becerilerini de geliştirerek bir sonraki öğrenim düzeyine …
Beden eğitimi, eğitimin, insanın beden sağlığını ve becerilerini geliştirmeye yönelik dalına denir. Beden eğitimi, insanın zihinsel eğitim kadar bedensel eğitime gereksinmesi olduğu düşüncesine dayanır. Bugün, ilköğretimin zorunlu olduğu hemen bütün ülkelerde beden eğitimi ders programında yer alır.

Geri