AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hazal Subasi neden diziden ayrildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hazal Subaşı neden diziden ayrıldı?​

Nehir, kendi ve bebeğinin hayatı için kaçtığını belirtti. Bu veda ile Çukur’da Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı da diziden ayrıldı.
Nehir geri dönecek mi?
Geçtiğimiz haftalarda Çukur dizisine veda eden Hazal Subaşı’nın takipçileri yeni dizi için gün saymaya başladı. İşte ünlü oyuncunun yeni dizisi… Çukur dizisinde Nehir karakteri ile hayranlarının gönlünde yer etmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Subaşı yeni bir dizi projesiyle geri dönüyor.

Çukur Nehir ölecek mi?​

Çukur’da Yamaç ve Cumali, Ogeday Erdenet’i öldürdü. Süreyya Erdenet karakterini canlandıran Filiz Taçbaş, Ogeday Erdenet karakterini canlandıran Baki Davrak senaryo gereği ölerek veda etti. Yamaç’tan hamile olan Nehir’i canlandıran Hazal Subaşı da diziye veda etti.
Adını Sen Koy Hazal Erkan neden ayrıldı?
Ve bu sefer geri gittiğimi düşündüm, öğrendiğim her şeyi. Bu sefer de dedim ki, “Ben hiçbir şey bilmiyordum, başlarda çok zorlandım… Bir şeyi aştım, sonra da geri gitmek istemedim açıkçası ve dedim ki zaten 365 bölüm buradaydım ve belki de bu karar doğru…” Aslında çok da net değildim açıkçası ilk kararı verirken.
27 yaşında (2 Mayıs 1995)Hazal Subaşı / Yaş
Yamaç ne zaman ölecek?
Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ancak ölüm her zaman mutsuz bir son demek değildi, güzel şeylerin başlangıcıydı” mesajı verildi. Ve 4 sezonluk bu fenomen dizi izleyicilerine veda etmiş oldu.

Çukur da Efsun ölecek mi?​

Aklını kaybetme noktasına gelen Cengiz’e hayali bir gerçeklik sunuldu. Finalde Kulkan Erdenet evinde rehin tuttuğu Efsun ve Nehir’i öldürdü.
Hazal Subaşı ve Erkan Meriç ayrıldı mı?
‘Adını Sen Koy’ dizisinin başrol oyuncuları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, yaklaşık 1 yıldır aşk yaşıyordu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Erkan Meriç, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Erkan Meriç şu an ne yapıyor?​

OyuncuMankenErkan Meriç/Meslekleri
Hazal Subaşı nasıl ünlü oldu?
1995’te İzmir’de hayata gözlerini açan güzel oyuncu Hazal Subaşı ilk olarak Elidor Miss Turkey 2016 da finalist olması ile tanınmıştır.
1,66 mHazal Subaşı / Boy
Yamaç son bölümde ölüyor mu?

Çukur final de Yamaç ölecek mi?​

Show Tv ekranlarında 7 Haziran Pazartesi akşamı final yapacak olan dizinin yayınlanan fragmanında heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Eski görüntülerin de yer aldığı fragmanda Amca’nın mahalleye yaptığı saldırı dikkat çekti. Dizinin finalinde Yamaç ve Amca ölüm ile savaşacak.
Çukur 4 sezon bitecek mi?
Çukur dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekranda sevenleri karşısına çıkıyor. Dizi 4. sezon sonunda final yapıyor. Final bölümüne son 2 bölüm kaldı.

Erkan Meriç ne mezunu?​

Erkan Meriç, 26 Temmuz 1986 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Üniversiteye kadar olan tüm eğitimini Mersin’de aldı. Mersin Üniversitesi’nin Elektronik Otomasyon bölümünü 2008 yılında bitiren Erkan Meriç, mezun olduktan sonra modellikle ilgilenmeye başladı.

Geri