AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hazal şenel hayatı, biyografisi

haberci

Yeni Üye
Hazal Şenel : 1 Ekim 1990'da Gaziantep'te doğan Hazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesi'nde okumuştur İstanbul Data Üniversitesi Sahne Ve Eğlence Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne yılında girmiştir 2006 yılında Deneyimsiz Cadı dizisinde 46 bölümde konuk oyuncu olarak yer almıştır 2007 yılında öncelikle Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı Halit Ziya Uşaklıgil'in benzer adlı romanından uyarlanan Aşkı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır
14 Ocak 2019 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü Adını Feriha Koydum dizinin 2 sezon finalinde diziden ayrılan Hazal 20192019 sezonunda Son YazBalkanlar 1912 ile ekrana döndü Ancak dizi iyi reyting almadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı sonra AŞK adlı dizide Azra karakterini canlandırdı; Fakat dizi birkaç bölüm daha sonra final yaptı
Hazal Şenel Resimleri
*

Hazal Şenel, 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'te doğmuştur. İlkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda tamamlamış ve lise eğitimini İstanbul İtalyan Lisesi'nde almıştır. Üniversite eğitimine ise İstanbul Data Üniversitesi Sahne ve Eğlence Sanatları Yönetimi, Performans bölümünde devam etmiştir.

Hazal Şenel, oyunculuk kariyerine 2006 yılında "Deneyimsiz Cadı" dizisinde konuk oyuncu olarak başlamıştır. Ardından 2007 yılında Genco adlı televizyon dizisinde başrol almış ve Halit Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde Nihal karakterini canlandırmıştır.

2019 yılında "Adını Feriha Koydum" dizisi ile televizyon ekranlarına geri dönmüş ve 2 sezon boyunca bu dizide rol almıştır. Daha sonra "Son Yaz: Balkanlar 1912" dizisinde yer almış ancak dizi düşük reyting nedeniyle erken final yapmıştır. Ardından "AŞK" adlı dizide Azra karakterini canlandırmış, ancak bu dizi de kısa bir süre sonra final yapmıştır.

Hazal Şenel'in oyunculuk kariyerindeki bu dizi ve projelerinin haricinde çeşitli tiyatro oyunları ve sinema filmlerinde de yer almıştır. Oyunculuğu ve karizmasıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Şenel, Türk televizyonunun sevilen yüzlerinden biridir.

Geri