- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Hazal Kaya ne kadar kazanıyor?
22 yaşındaki Kaya şimdi Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde oynayacak. Bölüm başına alacağı ücret ise bir çok yaşıtının rüyasını bile göremeyeceği türden. Kaya bu yeni dizisi için bölüm başına 30 Bin TL alacak. Hazal Kaya bir süredir bir temizlik markasının tanıtım yüzü.Yargı oyuncular ne kadar kazanıyor?
Dizinin kuralcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak 50 bin, Metin Komiser’i oynayan Hüseyin Avni Danyal ise 65 bin TL alıyor. Dizinin Ceylin Erguvan’ı Pınar Deniz bölüm başına 70 bin alırken, Ilgaz Kaya’yı canlandıran Kaan Urgancıoğlu’nun da 75 bin TL aldığı düşünülüyor.
Hazal Kaya nasil zengin oldu?
Balkan Savaşları’nın 100’üncü yılında o günlere ışık tutacak bir dizide başrol oynamak heyecanlandırdı Kaya’yı… O dönemde yaşayan bir genç kızı canlandırması isteniyordu. Bölüm başına 30 bin lira talep etti, kabul ettiler. Aylık gelirini iki yılda 40 bin liradan 120 bin liraya çıkarmış oldu.
Bizim hikaye oyuncuları ne kadar kazanıyor?
Bizler de bir genç kızın ailesini bir arada tutma hikayesinin konu edildiği Bizim Hikaye oyuncularının bölüm başına aldığı ücretleri sizler için bir araya getirdik.Hazal Kaya annesi ne kanseri?
27 yaşındaki Kaya’nın bir dönem ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde annesini canlandıran Vahide Gördüm de meme kanseri olmuştu. O dönem diziye ara verme kararı alan Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülen saçlarını dizi setinde oyuncu arkadaşlarının yanında kestirmişti.
Hazal Kaya kiminle evlendi?
Ali AtayHazal Kaya / Eşi (e. 2019)