Hazal Kaya kimin kizi babasi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hazal Kaya kimin kızı babası kim?​

Serhat KayaAyşegül KayaHazal Kaya/Ebeveynleri

Necdet Kaya kimdir nerelidir?​

1982 İstanbul doğumlu Necdet Kaya aslen Sivaslı olup İ.T. Ü. Devlet Konservatuarı mezunudur.
Binnaz Kaya kimdir?
Aslen Adanalıdır. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirdi. Hemen ardından İstanbul’a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosunda çalıştı. İlk televizyon dizisi Kaynanalar’dır.

Binnur Kaya kimin kızı?​

Rahime KayaMustafa KayaBinnur Kaya/Ebeveynleri

Hazal’ın babası kim?​

Serhat KayaHazal Kaya / Babası
Hazal Kaya ailesi kimdir?
Tam adı Leyla Hazal Kaya’dır. Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, çocukluğunu İstanbul’un Balat semtinde geçirdi. 1997 yılında annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi Ayşegül Kaya ile yaşamaya başladı. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında baleye başladı.

Necdet Kaya kimdir hayatı?​

Kaya,İ. T.Ü. Devlet Konservatuarı mezunu. Çocukluğundan itibaren ailesinden Türk Halk Müziği sevgisi ve kültürü edinen Necdet Kaya, ilk okul yıllarında ASM Müzik Merkezinde başladığı bağlama eğitimine Erol Parlak, TRT sanatçıları Adalet ve Tekin Büyükkaya’dan aldığı derslerle devam etti.

Kırmızı Oda Manolya gerçekte kimdir?​

İstanbul’da yaşayan Doktor Manolya Hanım (Binnur Kaya) ve sahibi olduğu Manolya Psikiyatri Kliniği’ndeki çalışanları ile onların hastalarının gerçek öykülerini anlatan dizi, 2020 yılının en popüler ve en çok izlenen drama dizilerinden biri olmuştur.
Kırmızı odada doktorun adı ne?
Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda’nın ekranlara gelen son bölümünde Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor Hanım karakterinin ismi ortaya çıktı. Doktor Hanım ile görüşen Delikanlı Sadi kızlarının ismini saydı. Bunun üzerine konuşan Doktor Hanım da isminin Manolya olduğunu söyledi.

Binnur Kaya kilo verdi mi?​

Oyunculuk konusundaki başarısını gözler önüne seren Binnur Kaya ekranlardan uzak kaldığı dönemde oldukça kilo verdi ve Kaya’nın değişimi genç kızlara ilham oldu.

Binnur Kaya neden hiç evlenmedi?​

– Evlenmeyi hiç düşünmedim, çünkü ekonomik olarak da kendimi çok güvende hissetmedim. Çocuk, ona bakmak, onun hayatıyla ilgilenmek falan beni korkutan şeyler. Etrafımda çok çocuk var zaten, yeğenler çok bizde. Bir de ben ortalığı karıştırmak istemiyorum (gülüyor).
Hazal Kaya’nın babası aslen nereli?
Gaziantepli bir ailenin kızı olarak Konya’da doğan Hazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir.

Hazal Kaya annesi ne kanseri?​

27 yaşındaki Kaya’nın bir dönem ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde annesini canlandıran Vahide Gördüm de meme kanseri olmuştu. O dönem diziye ara verme kararı alan Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülen saçlarını dizi setinde oyuncu arkadaşlarının yanında kestirmişti.

Ayşe Gül Kaya kimdir?​

Ayşegül Kaya 1964 yılında Gaziantep’te doğdu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Ayşegül Kaya, 1988 – 2010 yılları arasında serbest avukat olarak çalıştı.
Binnur Kaya gerçekte psikolog mu?
Doktor Hanım – Psikiyatrist ve kliniğin sahibini dizinin başrolünde yer alan Binnur Kaya canlandırıyor. Binnur Kaya’nın hayat verdiği psikiyatrist, Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kendisidir.

Geri