Hayırlı Güzel Akibet İçin Okunacak Dua

theking

Yeni Üye
Hayırlı güzel akibet için dualar - güzel akibet için dua - Hayırlı akibet için dualar - Hayır dileme duası

Rahman Ve Rahim olan Allah'ın c.c adı ile

Kudretinin sonsuz merhametinin sınırsız olduğuna gönülden inandığım Yüce Allahım!Lütfu keremine iltica ediyor yüce dergahının önünde diz çöküyor kemerbeste-i ubudiyet içinde el açıp yakarışa geçiyorum.
Allahım bana istenilecek şeylerin en güzelini istemeyi yapılabilecek duaların en hayırlısını yapmayı Hak katında en makbul başarılarla serfiraz olmayı en hayırlı ameller işlemeyi en bereketli sevaplara nail olmayı hayatın ve mematın en güzelini nasip eyle.
Rabbim ayaklarımı kaydırma ve her zaman sabit eyle mizanda hasenatımı ağır tut..İmanımı tahkike ulaştır.nezdindeki derecelerimi yükselt.namazımı ve yerine getirmeye çalıştığım diğer ibadetlerimi kabul hatalarımıda mağfiret buyur.
Rabbim inayet ve sıyanetine pek muhtaç bu aciz bendeni de Cennetinin yüksek derecelerine nail eyle Allahım!
Yüceler Yücesi Allahım!Lutfü kereminden başıda sonuda içide dışıda güzel En Camii hayırları diliyorum Allahım duymamı görmemi ruhumu yaratılışımı ahlakımı hayatımı bütün amellerimi ve vefatımı güzelleştir.bereketlendir.ve çok büyük hayırlara vesile eyle!Her zaman salatü selamlara yad etmeye çalıştığım Efendiler Efendisi SAV, ali ve ashabı hürmetine huzurunda dileniyorum.eksik ve kusurlarıyla beraber hasenatımı kabul buyur.ve lütuflarına eşedd-i ihtiyaç ile muhtaç olan bu naçar kulunu cennet nimetlerinin en güzelleriyle sevindir!Amin.

el-Kulubu'd Daria seçme dualar
Mustafa Yılmaz

Geri