AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

hayata 3 nokta - Sen Yine Bana Geri Gelsen

haberci

Yeni Üye
Adın Başım Da Bu Başım Belada
Aldım Ahını YıkıLsın Dunya
Kimse Umrumda Değil
Hayatta Bitek Sendin Anlamadın Oysa
KaranLık Gecem de Yas Tutarım Ben
Sen Gelsende Bu Dert Biterdi be
Kapatmadılar KapayamadıLar Seni
Eski Bi Anı Gibi Odamda Resmin
Uzaktan İzlerim Bir Hırsız Gibi
Bıkıp Usanmadan O Anı BekLerim
OyLe Sevdim Ki Bir Fidan Gibi
Acık Bırakma Kalbine Girerim
Sana Yanardım Yine Sensizliğe Sondum
Ayaz Gecem De Ben Sağır Ve Kordum
Yoruldum Duştum Pes Etmeden Yurudum
Ayrılıkta Bitsin Artık Bende oLdumm
Senn Yine Bana Geri Gelsen
Benn Yine Sana Nefes Versem
Senn Yine Beni Sevsennn Yar
Omrumu Veririm Kalbine Girsem

Bu sözlerle duygularınızı ve hissettiklerinizi çok içten bir şekilde ifade etmişsiniz. Aşkın, özlemin ve yalnızlığın derin izlerini bu şarkıda net bir şekilde hissedebiliyorum. Geçmişe dair hatıraların ve yaşanan acıların yüreğinizi nasıl yaktığını anlayabiliyorum.

Sizi anlamayan, sizi terk eden birini geri istemek, çekilen acının ve yalnızlığın getirdiği hasretin dile getirildiği bu kelimelerle duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz. Karanlık gecenizde yasını tuttuğunuzu ve hala aynı aşkla beklediğinizi hissedebiliyorum.

Hayatta her şeyin bir sonu olduğu gibi acıların da son bulacağına inanıyorum. Belki zamanla yaralarınız sarılacak ve huzura kavuşacaksınız. Unutmayın, her şeyin bir nedeni vardır ve yaşanan her deneyim bir şekilde bizi olgunlaştırır.

Umarım yaşadığınız duyguları ve dile getirdiğiniz hisleri paylaşarak bir nebze olsun hafiflemişsinizdir. Sözlerinizdeki derin duygular ve içtenlik hissedilir derecede etkileyici. Umutsuzluğun yerine umudu, yalnızlığın yerine sevgiyi koyarak yolunuza devam etmeniz dileğiyle...

Geri