- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Hayat kaybettiğin yerden başlar ne anlatiyor?
Kaybettiğin için üzüldüklerinin, aslında kurtulduğun yükler olduğunu göreceksin. Mesele kaybetmekse, hayatta bu da var, kaybedeceksin; ama senden gidenlere üzülmeyeceksin, yerine daha iyilerini getireceksin. Çünkü hayat kaybettiğin yerden bir daha başlar.Hayat kaybettiğin yerden başlar kimin eseri?
Miraç Çağrı AktaşHayat Kaybettigin Yerden Baslar: Kaybettiginde degil, vazgectiginde yenilirsin / Yazarı
Miraç Çağrı Aktaş kimdir?
Miraç Çağrı Aktaş, 01.12.1995 yılında Antalya, Manavgat ilçesinde doğmuştur. Çocukluk dönemini Manavgat’ta geçiren Aktaş, ilkokul hayatını Manavgat Çağlayan İlköğretim Okulunda tamamlamıştır. Daha sonra lise hayatını tamamlayan Miraç Çağrı Aktaş, ilk kitabı olan “Bana Seni Seviyorum Deme Sev”i çıkartmıştır.Kendine hoş geldin kitabı kaç sayfa?
Onca acının içinden yine tek başına çıkacaksın. Sarılmaya ihtiyacın olacak, yine kendine sarılacaksın. Dertlerin seni yakacak, Anka Kuşu gibi küllerinden doğacaksın. Kendine iyi bak, sana en çok sen lazımsın….Kendine Hoş Geldin – Miraç Çağrı Aktaş
Bize bu kitabında aşık olduğu kız ile olamamasının nedenlerini aslında olması gerekenleri anlatmaktadır. Onunla ilk karşılaştığında arkadaşları ile halı saha maçında karşısına çıkar. Karşı takımın kız arkadaşları ve onların arkadaşları da maçlarını izlemeye gelmiştir.
Sen benim 17 yaşımsın kitabı kaç sayfa?
Sen On Yedi Yaşımsın
Hayat kaybettiğin yerden başlar kitabı ne tür?
üzülmeyeceksin, yerine daha iyilerini getireceksin. Çünkü hayat kaybettiğin yerden bir daha başlar….Kaybettiğin yerden “yeniden” diyeceksin…Miraç Çağrı Aktaş in kaç tane kitabı vardır?
Miraç Çağrı Aktaş Seti – 6 Kitap.
Kendine hoşgeldin konusu nedir?
Miraç Çağrı Aktaş, Kendine Hoş Geldin adlı kitabında sizi, kendinizi bulmaya ve hak ettiğiniz değeri kendinize vermeye çağırıyor. Bu kitapla duygu dünyanızın yegane başrolü olan benliğinize geri dönecek ve kendinize tüm içtenliğinizle “Hoş Geldin!” diyeceksiniz.Bana seni seviyorum deme sev kaç sayfa?
Bana Seni Seviyorum Deme Sev
Okuyucuların duygularına dokunan ve yazarın başarılı anlatım dilini taşıyan kitap, sevgi, kadın ve aşk temalarını işlemektedir. Başarılı yazarın genel olarak aşk, sevgi ve kadın temalarını işlediği kitabı olan Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir, dil ve anlatım olarak samimi, farklı duygulara hitap edebiliyor.
Sen 17 Yaşımsın Ne tür bir kitap?
Miraç Çağrı Aktaş’ın yeni kitabı olan Sen 17 Yaşımsın yine okurlarına aşkı anlatan satırlar sunuyor. Sen On Yedi Yaşımsın Miraç Çağrı Aktaş’ın önceki kitapları gibi deneme türünde bir kitap ve okurlara aşk acısını bolca hissettiriyor.
Yine de sevdik kaç sayfa?
Yine de SevdikMiraç Çağrı Aktaş kitapları nelerdir?
Miraç Çağrı Aktaş Kitapları
Miraç Çağrı Aktaş 2 kitabı hangisi?
* Yine de Sevdik Meğer sende koca bir hiçmişim….Miraç Çağrı Aktaş – 2 Kitap.Hayat kaybettiğin yerden başlar ne zaman çıktı?
Nisan 2021Hayat Kaybettigin Yerden Baslar: Kaybettiginde degil, vazgectiginde yenilirsin / İlk Yayınlanma Tarihi
Bende sustum ve kendi gösterimi kendim izledim. Gişe rekoru kıran bu gösteride, başrolü yalnızlığım ve hayal kırıklıklarım oynadı. Bende yalnızca izledim. En güzel hislerimi değmeyecek insanlar uğruna heba ettim……Bana Seni Seviyorum Deme Sev.