AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hayal Gücü ve Yaratıcılığı Ön Plana Çıkaran, Hayvanlara Giydirilmiş Birbirinden Komik 12 Kostüm

haberci

Yeni Üye
Hayvanlar zaten tatlılar fakat kostüm giydirilince daha bir tatlı oldukları belli 1 Yaprak yığını
2 Peruk mu o?!
3 Möö mü miyaavv mı?
4 Garip kostüm
5 Ne yaptılar sana?
6 Ooo hayır
7 Bir melek
8 Çok gerçekçi
9 Kurbağa prens
10 Prenses
11 Ormanların kralı

Evet, hayvanlar doğası gereği zaten çok sevimlilerdir. Kostümler giydirildiğinde ise daha da tatlı hale gelmeleri kaçınılmaz oluyor.

1. Yaprak yığını kostümü gerçekten çok yaratıcı ve sevimli görünüyor. Hayvan kostümleri arasında benzersiz bir seçim olmuş.
2. Peruk giymiş hayvanlar her zaman ilginç ve komik duruyor. Bu kostüm de kesinlikle dikkat çekici.
3. "Möö mü miyaavv mı?" şeklinde kombinasyonlar da çok eğlenceli olabiliyor. Farklı hayvan seslerinin bir araya geldiği bir kostüm olabilir.
4. Garip kostüm dediğiniz hayvanı tahmin etmek zor ama kesinlikle ilginç bir görüntü var.
5. "Ne yaptılar sana?" diye sorasınızı haklı olarak dile getirmişsiniz. Bazı hayvanlar kostüm giymeye oldukça direnç gösterebiliyorlar.
6. "Ooo hayır" derken neye tepki verdiğini anlamak zor ama muhtemelen şaşırtıcı bir kostüm olabilir.
7. Melek kostümüyle giydirilen hayvanların saflığı ve masumiyeti öne çıkıyor. Gerçekten güzel bir seçim olmuş.
8. "Çok gerçekçi" yorumuyla karşılaştığınız hayvan kostümü kesinlikle detaylara önem verilerek yapılmış demektir.
9. Kurbağa prens ya da prenses kostümü giymiş hayvanlar her zaman şirin ve esprili duruyorlar. Masalsı bir hava katıyorlar.
10. Prenses kostümü giymiş hayvanları görmek gerçekten çok sevimli olmalı. Belki de bu kostümle olayları biraz daha büyüsel hale getiriyorlar.
11. Ormanların kralı kostümü giymiş hayvanlar büyüleyici bir atmosfer yaratıyorlar. Güçlü ve asil bir hava veriyorlar.

Geri