AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hayal Garip Biyografisi

haberci

Yeni Üye
Düş Acayip, 7 Nisan 1985 Büyükadaİstanbul doğumludur2008de TRT ’de yayınlanan Kadir İnanır'ın başrolü paylaştığı İpsiz Recep dizisinde Leyla'yı, 'da İstanbul'da Aşık Oldum dizisinde Işıl olarak oynadı 2010 yılın Temmuz ayında İpsiz Recep'te rol arkadaşı olan Murat Kahraman Özalp ile evlilikten daha sonra Hayal Kahraman Özalp adını aldı Şu sıralar ATV'de yayınlanan, her tarafta başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde büyümüş Duygu karakterini canlandırıyor Oynadığı Film ve Diziler: 2008 İpsiz Recep Leyla İstanbul'da Aşık Oldum Işıl 2010 Çocuklar Duymasın Duygu
Düş Acayip, Sinema Oyuncusu, Dizi Oyuncusu, İpsiz Recep, İstanbulda Aşık Oldum, Çocuklar Duymasın, İstanbul
Hayal acayip Resimleri
*

Düş Acayip, İstanbul'un Büyükada ilçesinde 7 Nisan 1985 tarihinde doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 2008 yılında TRT'de yayınlanan "İpsiz Recep" dizisinde Leyla karakteriyle başlamış, aynı yıl "İstanbul'da Aşık Oldum" dizisinde Işıl olarak yer almıştır. 2010 yılı Temmuz ayında "İpsiz Recep" dizisindeki rol arkadaşı Murat Kahraman Özalp ile evlenmiş ve hayatını birleştirmiş, evlilik sonrasında adını Hayal Kahraman Özalp olarak değiştirmiştir.

Şu sıralar ATV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan "Çocuklar Duymasın" dizisinde Duygu karakterine hayat vermektedir. Düş Acayip'in rol aldığı bazı film ve diziler şunlardır:
- 2008: İpsiz Recep (Leyla)
- 2008: İstanbul'da Aşık Oldum (Işıl)
- 2010: Çocuklar Duymasın (Duygu)

Düş Acayip, sinema ve dizi alanında başarılı bir oyunculuk kariyerine sahiptir. İpsiz Recep, İstanbul'da Aşık Oldum, Çocuklar Duymasın gibi projelerle tanınmaktadır.

Özgeçmişinde yer alan bilgilere göre, Düş Acayip'in İstanbul'da dünyaya gelmesi ve oyunculuk kariyerine başlamasıyla ilgili detaylar dikkat çekicidir. Hayal Acayip'e ait resimleri incelemek için sanatçının resmi web sitesi veya sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz.

Geri