AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Havuz suyu Operatorlugu kac saat?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Havuz suyu Operatörlüğü kaç saat?​

Havuz Suyu Operatörlüğü Eğitimi Süresi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2012 yılında oluşturulan eğitim programı 48 saat olarak planlanmıştır. 48 saatlik eğitim yaklaşık olarak 1 ay sürmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu alanda farklı saatlerdeki eğitimleri de bulunmaktadır.

Havuz suyu Operatörlüğü ne iş yapar?​

Havuz Suyu Operatörü, havuzun mekanik, elektrik tesisatı ile yapısal özelliklerine hakim, havuz suyu kimyası ile ilgili ölçüm kontrol, uygulama ve bakım işlerini gerçekleştiren kişidir.
Havuzcu maaşı ne kadar?
2022 Havuz Görevlisi Maaşları Havuz Görevlisi maaşı ortalama aylık 4634,5 _TL’dir. En düşük Havuz Görevlisi maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 5016 _TL’dir.

Havuz görevlisi ne iş yapar?​

Tesislerdeki yüzme havuzunun genel bakımını yapmak/yaptırmak, Havuz duşlarında kullanılan suyun güneş enerjisi vb. sistemi ile ısıtılmasını sağlamak, oluşan arıza ve bakımları yapmak, Çalışma alanının temizlik ve düzenini sağlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Havuz operatörlüğü belgesi nereden alınır?​

Hem havuz suyu operatörlüğü hem de Havuz suyu mesul müdürlük belgesi için gereken eğitimi kurumumuzdan alabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı Makamının 02.08.2019 tarihli ve 14394786 onayıyla Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Havuz Suyu Operatörlüğü kurs programı uygulamadan kaldırılmıştır.
Temiz Havuz Sertifikası Nasıl Alınır?
Listede adı bulunan işletmelerden sertifikasını almak isteyenlere, Bakanlığımızın belirlediği sertifika ücretini (130 TL) ödemeleri ve ödeme yapıldığına dair belgenin de yer alacağı Ek “DİLEKÇE 1″ ile Müdürlüğümüze müracaatta bulunmaları halinde “Temiz Havuz Sertifikası” düzenlenecektir.

Havuz mesul müdür nasıl olunur?​

Aynı yönetmelikte mesul müdür: “Teknik işler ve havuzun uygun şekilde işletilmesinden sorumlu kimya veya sağlık eğitimi almış, en az lise mezunu kişi” olarak tanımlanmaktadır. Yaşanılan sorunlar, havuz sularından sorumlu olan havuz suyu operatörlerinin eğitiminden başlamaktadır.

Havuz sorumlusu ne iş yapar?​

Geri