Havuçlu Pilav

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Havuçlu Pilav Tanımı İçin Gereçler
2 büyük uzunluk havuç
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı karabiber
1 lt kaynar su
1 çorba kasesi pilavlık bulgur

Havuçlu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
2 büyük havuç rendeliyoruz tencereye alıyoruz .
Sıvı yağ ile havuçları soteliyoruz.
Sonra pul biber ve karabiber atıp karıştırıyoruz.
Karıştırdıktan sonra bulguru ekliyoruz.
Tuz döküp karıştırıyoruz.
Sonra kaynamış suyu ek ediyoruz.
Suyunu çekene kadar 15 dk kadar pişiriyoruz ve sunuma hazır afiyet olsun.
Havuçlu Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 


Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst