AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Havuçlu Patatesli Şehriyeli Çorba

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Havuçlu Patatesli Şehriyeli Çorba Tanımı İçin Malzemeler
1 tane büyük havuç
2 tane orta uzunluk patates
1 tane soğan
1 çay bardağı şehriye
1.5 çay bardağı süt
1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
6 su bardağı su

Havuçlu Patatesli Şehriyeli Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları yemeklikten biraz büyükçe doğrayın.
Pembeleşene kadar kavurun.
1 tane havucu küp küp doğrayın tıpkı halde biraz kavrulsun.
Ardından patatesleri de küp küp doğrayıp tencereye koyuyoruz.
Biraz kavurduktan sonra sütümüzü suyumuzu ve tuzu katıp pişmeye bırakıyoruz.
Havuçlar pişmişse olmuş demektir sonra blendırdan geçiyoruz
Biraz daha kaynatıp akabinde sehriyelerimizi de koyup yine pişmeye bırakıyoruz şimdiden afiyet olsun
Havuçlu Patatesli Şehriyeli Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst