AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Havuçlu Kereviz Mezesi

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk kereviz
1 orta uzunluk havuç
Yarım elma
3 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 su bardağı yoğurt
5-6 yemek kaşığı mayonez
6-7 kök dere otu
Yarım çay bardağı çekilmiş ceviz

Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kerevizimizi, havucumuzu ve elmamızı rendeliyoruz. Hepsini alacak bir tavada zeytin yağında hafif kavuruyoruz.
Küçük küçük doğradığımı sarımsakları tavaya alıp, karıştıralım. Tavanın altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
Bir kase içerisine yoğurdu, dereotunu mayonezi ekleyip karıştıralım.
Kereviz karışımını servis tabağına alıp üzerine yoğurt karışımını ve cevizi ekleyelim ve son kere daha karıştıralım vee hazıırrr. Afiyet olsuuuunnn.
Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst