Havuclu Kereviz Halkaları Tarifi Resimli

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Havuclu Kereviz Halkaları nasıl yapılır
Havuclu Kereviz Halkaları hazırlanışı







Havuclu Kereviz Halkaları malzemeleri:

2 adet kereviz,
2 adet havuc,
1 limonun suyu,
2 patates,
tuz,
yarım su bardağı bezelye konservesi


Havuclu Kereviz Halkaları yapımı:

Once Yarım limonun suyunu sıkıp su dolu bir kaseye ekleyin Kerevizleri guzelce soyup bu kaseye alın Havucları yıkayıp soyun Kerevizleri sebze oyacağı ile oyup havucları bu boşluklara yerleştirin Dikkatlice havuclu kerevizlerinizi birer parmak kalınlığında dilimleyin ve tencereye alın Artan havucları ve soyduğunuz patatesleri kup kup doğrayarak tencereye ekleyin Kerevizlerin uzerini gececek kadar su ve yarım limonun suyunu ekleyip pişirin Pişince tuzunu ilave edip dinlenmeye alın Tenceresinde soğuttuktan sonra kereviz dilimlerini tabağa alın Garnitur eşliğinde servis yapın

Afiyet olsun



imageshavuclukerevizhalkalaritarifiresimli5ad40af0a8f52
 
Geri
Üst