Havuç Yogurtlaması (Tarator) Tarifi İçin Malzemeler
4 orta boy havuç (İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz)
Yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
Sıvı yağ
Pulbiber
Havuç Yogurtlaması (Tarator) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçları güzelce yıkadıktan sonra rendeleyiniz.
Yapışmayan bir tavada az zeytinyaği veya sıvı yağ ekleyip havuçları kavurun.
Daha sonra bir kenarda soğutun.
Bu arada yoğurdu çırpın ve içine bir kaşık mayonez ekleyin.
Soğuyan havuçları bu karışımla birleştirin ve tuzunu ilave edin.
Eğer isterseniz üzerine pul biberli yağ yapabilirsiniz. Güzel günlerinize eşlik eden bir tarif olur inşallah. Afiyet olsun.
Havuç Yogurtlaması (Tarator) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
4 orta boy havuç (İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz)
Yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
Sıvı yağ
Pulbiber
Havuç Yogurtlaması (Tarator) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçları güzelce yıkadıktan sonra rendeleyiniz.
Yapışmayan bir tavada az zeytinyaği veya sıvı yağ ekleyip havuçları kavurun.
Daha sonra bir kenarda soğutun.
Bu arada yoğurdu çırpın ve içine bir kaşık mayonez ekleyin.
Soğuyan havuçları bu karışımla birleştirin ve tuzunu ilave edin.
Eğer isterseniz üzerine pul biberli yağ yapabilirsiniz. Güzel günlerinize eşlik eden bir tarif olur inşallah. Afiyet olsun.
Havuç Yogurtlaması (Tarator) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı