Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
5 adet havuç
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı yoğurt
3 diş sarımsak
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçlarımızı rendeliyoruz ve tavamıza alıyoruz.
Üzerine yarım çay bardağı sıvı yağ, yarım tatlı kaşığı tuz ekleyip kavuruyoruz ve soğuması için bir kenara koyuyoruz.
Diğer tarafta 2 su bardağı yoğurdumuza sarımsaklarımızı ezip ekliyoruz.
Sarımsaklı yoğurdumuzun içine kavurduğumuz havuçlarımızı ekleyip karıştırıyoruz.
Taratorumuz servise hazırdır. Afiyet, bal, şifa olsun
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet havuç
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı yoğurt
3 diş sarımsak
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçlarımızı rendeliyoruz ve tavamıza alıyoruz.
Üzerine yarım çay bardağı sıvı yağ, yarım tatlı kaşığı tuz ekleyip kavuruyoruz ve soğuması için bir kenara koyuyoruz.
Diğer tarafta 2 su bardağı yoğurdumuza sarımsaklarımızı ezip ekliyoruz.
Sarımsaklı yoğurdumuzun içine kavurduğumuz havuçlarımızı ekleyip karıştırıyoruz.
Taratorumuz servise hazırdır. Afiyet, bal, şifa olsun
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı