Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
4 adet havuç
1 diş sarımsak(isteğe bağlı)
1 tutam dereotu(isteğe bağlı)
1 avuç ceviz
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçları rendeleyelim.
Tavaya zeytinyağ ekleyip üzerine havuçları ekleyelim. İnce rendelediğimiz bir diş sarımsağı da ekleyip havuçlar yumuşayana kadar kavuralım.
Bir kabın içerisine yoğurt ve mayonezi ekleyip çırpalım.
İnce doğradığımız dereotunu ekleyelim.
Ceviz içlerini ve soğuyan havuçları da ekleyip karıştıralım.
Havuç tarator servise hazır afiyet olsun.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet havuç
1 diş sarımsak(isteğe bağlı)
1 tutam dereotu(isteğe bağlı)
1 avuç ceviz
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçları rendeleyelim.
Tavaya zeytinyağ ekleyip üzerine havuçları ekleyelim. İnce rendelediğimiz bir diş sarımsağı da ekleyip havuçlar yumuşayana kadar kavuralım.
Bir kabın içerisine yoğurt ve mayonezi ekleyip çırpalım.
İnce doğradığımız dereotunu ekleyelim.
Ceviz içlerini ve soğuyan havuçları da ekleyip karıştıralım.
Havuç tarator servise hazır afiyet olsun.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı