Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
4 adet havuç
3 yahut 4 yemek kaşığı sıvı yağ
Yoğurt kısmı için:
4 yada 5 yemek kaşığı süzme yoğurt
Tuz
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı mayonez
1 küçük kase kıyılmış ceviz (olmasada olur )
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle havucu rendeleyip tavaya alalım ve üzerine yağı ekleyelim ve yumuşayana kadar pişirip soğumaya bırakalım.
Daha sonra sarımsağı doğrayıp kabın içerisine alalım.
Yoğurdu, tuzu ve mayonezi de ekleyip karıştıralım .
Üzerine soğumuş havucu ve cevizi ekleyip karıştıralım. Havuç taratorumuz hazır.
Afiyet olsun
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet havuç
3 yahut 4 yemek kaşığı sıvı yağ
Yoğurt kısmı için:
4 yada 5 yemek kaşığı süzme yoğurt
Tuz
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı mayonez
1 küçük kase kıyılmış ceviz (olmasada olur )
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle havucu rendeleyip tavaya alalım ve üzerine yağı ekleyelim ve yumuşayana kadar pişirip soğumaya bırakalım.
Daha sonra sarımsağı doğrayıp kabın içerisine alalım.
Yoğurdu, tuzu ve mayonezi de ekleyip karıştıralım .
Üzerine soğumuş havucu ve cevizi ekleyip karıştıralım. Havuç taratorumuz hazır.
Afiyet olsun
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı