Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
5 adet havuç
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Küçük bir kase yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
4 diş sarımsak
Tuz
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçlar soyulur rendelenip sıvı yağ ile birlikte tavaya alınır.
Sadece diriliği gidene kadar 5 dk kadar kavrulur ve ılınır.
Yoğurt, mayonez, tuz ve rendelenmiş sarımsak geniş bir kasede karıştırılır.
Ilıyan havuç yoğurtlu karışıma eklenir.
Servis tabağına alınınca isteğe bağlı olarak ceviz ile süsleyebilirsiniz.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet havuç
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Küçük bir kase yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
4 diş sarımsak
Tuz
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçlar soyulur rendelenip sıvı yağ ile birlikte tavaya alınır.
Sadece diriliği gidene kadar 5 dk kadar kavrulur ve ılınır.
Yoğurt, mayonez, tuz ve rendelenmiş sarımsak geniş bir kasede karıştırılır.
Ilıyan havuç yoğurtlu karışıma eklenir.
Servis tabağına alınınca isteğe bağlı olarak ceviz ile süsleyebilirsiniz.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı