- Konu Yazar
- #1
Havuç Çorbası Tanımı İçin Materyaller
1 tane kuru soğan
3 tane havuç
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı yedi türlü
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı nane
5 su bardağı su
1 tane tavuk bulyon
Havuç Çorbası Tanımı Yapılışı
Soğanımızı küp küp doğrayıp.
Pembeleşene kadar sıvı yağında kavuruyoruz 2 havuçlarımızda rendeleyip içine ekliyoruz.
Havuçlarda az suyunu çektikten sonra unu döküp kavurmaya devam ediyoruz.
Domates salçası biber salçasını tuzunu baharatları naneyi de ekleyip tencereye yapışmaması için bir mühlet karıştırıp suyunu döküp pişmeye bırakıyoruz.
Piştikten sonra blender den geçirip servis ediyoruz.
1 tane kuru soğan
3 tane havuç
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı yedi türlü
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı nane
5 su bardağı su
1 tane tavuk bulyon
Havuç Çorbası Tanımı Yapılışı
Soğanımızı küp küp doğrayıp.
Pembeleşene kadar sıvı yağında kavuruyoruz 2 havuçlarımızda rendeleyip içine ekliyoruz.
Havuçlarda az suyunu çektikten sonra unu döküp kavurmaya devam ediyoruz.
Domates salçası biber salçasını tuzunu baharatları naneyi de ekleyip tencereye yapışmaması için bir mühlet karıştırıp suyunu döküp pişmeye bırakıyoruz.
Piştikten sonra blender den geçirip servis ediyoruz.