AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

SoruCevap

Yeni Üye

Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var? Havacılık sektöründe yer hizmetleri yönetimi bölümü, Türkiye’deki birçok üniversitede bulunmaktadır. Bu bölümü sunan üniversiteler arasında İstanbul Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi yer almaktadır. Bu üniversitelerde, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri yönetimi alanında gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak amacıyla çeşitli dersler ve uygulamalar sunulmaktadır. Bu bölümü tercih eden öğrenciler, havacılık sektöründe yer hizmetleri yönetimi alanında kariyer yapma fırsatı elde edebilirler.
İçindekiler

Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?​

Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi bölümü, Türkiye’de birkaç üniversitede bulunmaktadır. Bu bölümü tercih etmek isteyen öğrenciler, aşağıdaki üniversitelerde bu programı okuyabilirler:
1. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere sektördeki yer hizmetleri operasyonlarını öğretmeyi amaçlamaktadır.
2. İstanbul Medipol Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü bünyesinde yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri yönetimi konularında bilgi ve beceri kazandırmayı hedeflemektedir.
3. Anadolu Üniversitesi: Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer almaktadır. Bu program, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetlerinin nasıl yönetildiğini öğretmeyi amaçlamaktadır.
4. Türk Hava Kurumu Üniversitesi: Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi bölümü, Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesinde yer almaktadır. Bu program, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme ve planlama becerilerini kazandırmayı hedeflemektedir.
5. İstanbul Gelişim Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.
6. Bahçeşehir Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü bünyesinde yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetlerinin nasıl yönetildiğini öğretmeyi amaçlamaktadır.
7. Kadir Has Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.
8. İstanbul Teknik Üniversitesi: Havacılık ve Uzay Mühendisliği Fakültesi bünyesinde yer alan Havacılık Yönetimi bölümü, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri yönetimi konularında bilgi ve beceri kazandırmayı hedeflemektedir.
9. Eskişehir Teknik Üniversitesi: Havacılık ve Uzay Mühendisliği Fakültesi bünyesinde yer alan Havacılık Yönetimi bölümü, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.
10. İzmir Ekonomi Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü bünyesinde yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetlerinin nasıl yönetildiğini öğretmeyi amaçlamaktadır.
11. İstanbul Arel Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.
12. İstanbul Kültür Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü bünyesinde yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetlerinin nasıl yönetildiğini öğretmeyi amaçlamaktadır.
13. Beykent Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.
14. İstanbul Aydın Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü bünyesinde yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetlerinin nasıl yönetildiğini öğretmeyi amaçlamaktadır.
15. İstanbul Ticaret Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.
16. İstanbul Bilgi Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü bünyesinde yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetlerinin nasıl yönetildiğini öğretmeyi amaçlamaktadır.
17. İstanbul Şehir Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.
18. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü bünyesinde yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetlerinin nasıl yönetildiğini öğretmeyi amaçlamaktadır.
19. İstanbul Şehir Üniversitesi: Havacılık Yönetimi bölümü altında yer alan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi programı, öğrencilere havacılık sektöründe yer hizmetleri operasyonlarını yönetme konularında eğitim vermektedir.

Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?​

Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
İstanbul Üniversitesi
İstanbul Teknik Üniversitesi
Yıldız Teknik Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi
Pamukkale Üniversitesi

Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü: İstanbul Üniversitesi
Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü: İstanbul Teknik Üniversitesi
Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü: Yıldız Teknik Üniversitesi
Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü: Anadolu Üniversitesi
Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Bölümü: Pamukkale Üniversitesi

Geri