Havacilik Yonetimi ne kadar maas alir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
209.857
Çözümler
15
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Havacılık Yönetimi ne kadar maaş alır?​

Havacılık Yönetimi Bölümü mezunları maaş aralığı 4500 TL ile 6000 TL arasında değişmektedir. Bir senelik deneyime sahip havaalanı yöneticisi 4500 TL maaş alırken iki yıl deneyimli bir yönetici 5000 TL, üç yıl deneyimli bir yönetici 5500 TL, dört yıl deneyimli bir yönetici ise 6000 TL maaş almaktadır.

Havacılık Yönetimi mezunu pilot olabilir mi?​

Havacılık Yönetimi Öğrencilerine Özel PPL Eğitimi! Bu sayede; mezun olurken lisans diplomaları yanında kendilerine sunulan ayrıcalıkla PPL teorik eğitimlerini aldıktan sonra uçuş eğitimlerini de başarı ile tamamlayarak PPL (Hususi Pilot Lisansı) na sahip olabilirler.
Açık Öğretim havacılık yönetimi ne iş yapar?
Bu Bölümden Mezun Olanlar Ne İş Yapar? Havacılık yönetimi bölümü havacılık sektöründe yer alan işletmelerin; finansal, muhasebe, pazarlama gibi alanlarında her türlü etkinliği dayalı kalite kontrol ve emniyeti denetleyecek kalifiye elemanların yetiştirilmesini amaçlayan bir bölümdür.

Havacılık yönetimi nasıl bir meslek?​

Havacılık Yönetimi, havacılık sektöründe yer alan işletmelerin; pazarlama, finans, muhasebe başta olmak üzere gerekli her türlü operasyona dayalı faaliyetin kalite, kontrol ve emniyetini denetleyecek yetkin personellerin yetiştirilmesini amaçlayan akademik bir disiplindir.

Sivil havacılık kabin hizmetleri iş bulabilir mi?​

Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümü mezunları, havayolu şirketlerinin genel müdürlükleri, yurt içi ve yurtdışı yolcu taşıyan havayolu şirketleri, yabancı havayolu şirketleri, sivil havacılıkla ilgili her türlü firma ve şirketlerde çalışabilirler.
Havacılık yönetimi staj var mı?
►Havacılık Yönetimi Programında zorunlu staj uygulaması var mıdır? Mezun olabilmek için tüm Havacılık Yönetimi bölümü lisans öğrencilerinin staj yapma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak gerekli koşullar sağlandığı takdirde “İsteğe Bağlı Staj” yapabileceklerdir.
Havacılık Yönetimi Lisans Programından mezun olan öğrenciler, yaşam boyu öğrenme odaklı olan Anadolu Üniversitesinin sınavsız İkinci Üniversite kayıt türü ile aynı alanda olmamak üzere Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki önlisans veya lisans programlarından herhangi birini tercih ederek öğrenimlerine devam …
Havacılık Yönetimi mezunları Havacılık Liselerinde öğretmen olabiliyor. Değerli öğrencilerimiz, Havacılık sektörünün giderek geliştiği günümüzde Havacılık Liselerinin açılmaya başlanması ile birlikte mezunlarımıza da öğretmen olma şansı oluşmaktadır.
Havacılık okuyan ne olur?

Havacılık yönetimi mezunları nerelerde çalışabilir?​

Havacılık Yönetimi Bölümü Mezunu İş Olanakları Nelerdir?

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği önü açık mi?​

Sivil hava ve ulaştırma işletmeciliği mezunlarının iş imkanı oldukça fazladır. Ülkemizin bu alanda ki istihdamı diğer bölümlere göre daha yüksek bir seviyededir. Bu bölüm mezunları genel anlamı ile sivil havacılık ile ilgili olan her türlü hizmet ve görev de çalışabilmektedir.
 
Geri
Üst