AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Haus hangi ulkenin?

Editör

Yeni Üye

Haus hangi ülkenin?​

HAUS, Türkiye’nin en büyük santrifüj teknolojileri şirketidir ve 50’dan fazla ülkede satış sonrası destek servis sağlayıcısı olan; dekantör, seperatör, blower, zeytinyağı hatları üreticisidir. Seperatör , blower ve dekantör sistemlerine odaklanmış yenilikçi bir kuruluşuz.

Haus Genel müdür?​

HAUS Makine A.Ş. Genel Müdürü Hakkı Gözlüklü, Aydın ASTİM OSB’de 32 bin metrekare kapalı alanda üretim yaptıklarını belirtti: – Dekantör, separatör, kontinü sistem zeytinyağı üretim tesisi, turbo blower, vidalı pres gibi farklı makineler üretiyoruz.

Hakkı Usta kimdir?​

Hakkı Usta kimdir?
2006’da işe dahil olan, çocukluğu sanayide geçen üçüncü kuşağın en büyüğü makine mühendisi Hakkı Gözlüklü de ürün çeşidini artırır. Hem ikinci kuşağın desteği hem de üçüncü kuşağın gücüyle, Hakkı Usta olarak yola çıkan şirketi bugün HAUS ismiyle dünyanın bir numarası yapmak için çalışıyor.

Haus kimdir?​

Doktor Gregory House, New Jersey’deki Princeton-Plainsboro Hastanesi’nde bulaşıcı hastalıklar ve nefroloji konusunda uzman ünlü bir doktordur. Başkanlık yaptığı Tıbbi Tanı Uzmanlığı Departmanı’nda teşhisi konulamayan hastaları 3 kişilik ekibiyle birlikte iyileştirmektedir.

Haus zeytinyağı makinası hangi ülkenin?​

AYDIN – İlk yerli zeytinyağı kontinü tesisini 1989 yılında üreten Hakkı Usta, 2012 yılı sonunda 1250’nci dekantörü üretmenin gururunu yaşıyor. Firma, batıda Şili’den doğuda Filipinler’e uzanan coğrafyada 28 ülkeye ihracat yapıyor.

Hakkı Gözlüklü kimdir?​

Hakkı Gözlüklü kimdir?
Hakkı Gözlüklü – President / İcra Kurulu Başkanı – HAUS Centrifuge Technologies | LinkedIn.
Dekantör nasıl çalışır?​
Dekantör Santrifüj, çalışma prensibi olarak, beslenen ürüne yüksek merkezkaç kuvveti uygulayarak ürünün katı-sıvı fazlarına ayrılması ve bu ayrılan fazların farklı çıkışlardan sürekli olarak elde edilmesi yöntemini kullanmaktadır.
Dekantör ne demek?​
Dekantör, özgül ağırlığı birbirinden farklı katı ve sıvı karışımların ayrıştırılmasında kullanılan yatay santrifüjlü makinedir. Dekantörlere yatay ayrıştırıcı da denir. Dekantör santrifüjler 2 fazlı ve aralarında yoğunluk farkı olan 3 fazlı karışımları ayrıştırma yapabilme özelliğine göre gruplandırılır.

Haus Makina kimin?​

Haus Makina kimin?
“1954 yılında genç makina ustası İsmail Hakkı Gözlüklü Aydın’da HAUS’un (o zamanki adıyla Hakkı Usta) kapılarını açtığından bu yana, markamız, 65 yılı aşkın süredir, güvenilir santrifüj ekipmanları ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile eşdeğer oldu.

Haus zeytinyağı makinası nerede üretiliyor?​

HAUS; 32.000 m2’ye yayılmış son teknoloji alt yapısına sahip entegre üretim tesisinde, yılda 600 ürün üretim kapasitesi ve 500’den fazla çalışanıyla; Aydın’dan 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.

Dekantör yağı nedir?​

Dekantör Fiziksel olarak santrifüj kuvveti uygulayarak zeytin hamuru içerisindeki yağ, su, ve prinayı, yoğunluklarına göre ayrımı sağlar. Dekantörler işletmenin kapasitesini belirleyen ana ekipmandır. Merkezkaç kuvveti ile faz ayrımı yapılarak, sürekli zeytin hamurunun girip aynı anda yağ çıkaran makinedir.

Malaksör ne demek?​

Malaksör ne demek?
Malaksör, zeytin hamurunu serbest yağ, zeytin özsuyu, meyve kabuğu, meyve eti ve çekirdekten oluşan karışıma dönüştürerek zeytinyağı üretimi için hazır hale getirir. Genel olarak birbiri ile aynı hacme sahip olan hazne gruplarının bir araya gelmesiyle oluşan makine gruplarıdır.

Zeytinyağının üretim aşamaları nelerdir?​

Bu değişmeyen zeytinyağı yapım aşamaları; ezme-kırma, yoğurma ve ayrıştırmadır. Sanayi devrimi ile birlikte bu üç zeytinyağı çıkarma aşaması makineler aracılığıyla yapılmaya başlandı.

Dekantör nerelerde kullanılır?​

Bunun dışında dekantör kullanım alanları ise şöyledir:
- Endüstriyel arıtma tesislerinde dekantör çamur susuzlaştırma işlemleri.
- Zeytinyağı Üretim Tesisleri.
- Meyve suyu ve içecek endüstrisi.
- Maya fabrikaları
- Hayvansal-bitkisel yağlar ve yan ürünler.
- Gübre fabrikaları
- Nişasta fabrikaları
- Süt endüstrisi.

Dekantör nedir ne işe yarar?​

Dekantör nedir ne işe yarar?
Dekantör; Parçacıkların çok büyük ve katı parçacıkların hacimsel oranının % 40-50 olduğu sıvıların ayrıştırılmasında kullanılan sürahi biçimindeki ayrıştırıcıya verilen isimdir. Bu çok amaçlı ve yüksek kapasiteli üniteler katı karışımları sıvılardan ayırmak için kullanılır.

Haus hangi ülkenin?​

HAUS, Türkiye'nin en büyük santrifüj teknolojileri şirketidir. Türkiye'nin yanı sıra 50'den fazla ülkede satış sonrası destek servisleri bulunmaktadır. Dekantör, separör, blower, zeytinyağı hatları gibi ürünleri üreten ve bu alanda yenilikçi çözümler sunan bir firmadır.

Haus Genel Müdürü Kimdir?​

HAUS Makine A.Ş. Genel Müdürü, üçüncü kuşak makine mühendisi olan Hakkı Gözlüklü'dür. Şirket, Aydın ASTİM OSB'de 32 bin metrekare kapalı alanda üretim gerçekleştirmektedir. Ürettikleri makineler arasında dekantör, separör, kontinü sistem zeytinyağı üretim tesisi, turbo blower, vidalı pres gibi çeşitli ekipmanlar bulunmaktadır.

Hakkı Usta Kimdir?​

Hakkı Usta, üçüncü kuşak makine mühendisi Hakkı Gözlüklü tarafından temsil edilen bir figürdür. Şirketin ürün çeşidini genişleten Hakkı Gözlüklü, HAUS'un bugün dünya çapında tanınan bir marka olması için çalışmaktadır.

Haus Kimdir?​

Doktor Gregory House, Princeton-Plainsboro Hastanesi'nde uzman bir doktor olarak tanınmaktadır. Bulaşıcı hastalıklar ve nefroloji konularında uzmanlaşmıştır. Teşhisi konulamayan hastaları ekibiyle birlikte tedavi etmektedir.

Haus Zeytinyağı Makinası Hangi Ülkenin?​

HAUS, zeytinyağı üretim ekipmanları üreten bir firma olarak Türkiye'de faaliyet göstermektedir. 1989 yılında ilk yerli zeytinyağı kontinü tesisini üreterek sektöre katkıda bulunan şirket, bugün 28 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Hakkı Gözlüklü Kimdir?​

Hakkı Gözlüklü, HAUS Centrifuge Technologies'in President ve İcra Kurulu Başkanıdır. Profesyonel profilinde daha fazla bilgi bulunmaktadır.

Dekantör Nasıl Çalışır?​

Dekantör, beslenen ürüne yüksek merkezkaç kuvveti uygulayarak katı-sıvı fazlarına ayrılmasını sağlayan bir santrifüj sistemidir. Bu sayede farklı fazlar ayrı çıkışlardan elde edilebilir.

Dekantör Ne Demek?​

Dekantör, özgül ağırlığı farklı olan katı ve sıvı karışımların ayrıştırılmasında kullanılan bir makinedir. Yatay santrifüjlü yapıya sahip olan dekantörler, 2 fazlı veya 3 fazlı karışımları ayrıştırabilir.

Haus Makina Kimin?​

Haus Makina, genç makine ustası İsmail Hakkı Gözlüklü tarafından 1954 yılında kurulmuştur. 65 yılı aşkın süredir santrifüj ekipmanları ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam eden bir firmadır.

Haus Zeytinyağı Makinası Nerede Üretiliyor?​

HAUS'un zeytinyağı makinaları, son teknoloji üretim tesislerinde Aydın'da üretilmektedir. Şirket, 32.000 metrekarelik modern üretim tesislerinde yılda 600'e yakın ürün üretme kapasitesine sahiptir.

Dekantör Yağı Nedir?​

Dekantör yağı, zeytin hamurundan yağın ayrıştırılması sırasında elde edilen üründür. Dekantör, zeytin hamurunu merkezkaç kuvvetiyle işleyerek yağı su ve prina gibi farklı fazlara ayırır.

Malaksör Ne Demek?​

Malaksör, zeytin hamurunu zeytinyağı üretimine hazır hale getiren bir ekipmandır. Zeytin hamuru karışımını serbest yağ, zeytin özsuyu, meyve kabuğu, meyve eti ve çekirdekten oluşan malzemelere dönüştürür.

Zeytinyağının Üretim Aşamaları Nelerdir?​

Zeytinyağının üretim aşamaları genellikle ezme-kırma, yoğurma ve ayrıştırma olarak özetlenebilir. Bu aşamalar, zeytinlerin hamur haline getirilmesi ve yağın ayrıştırılması süreçlerini kapsar.

Dekantör Nerelerde Kullanılır?​

Dekantörler, endüstriyel arıtma tesislerinden zeytinyağı üretim tesislerine, meyve suyu fabrikalarından gübre fabrikalarına kadar çeşitli endüstrilerde kullanılmaktadır. Çamur susuzlaştırma, sıvı katı ayrıştırma gibi işlemlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Dekantör Nedir Ne İşe Yarar?​

Dekantör, yüksek katı içeren sıvıların ayrıştırılmasında kullanılan bir ekipmandır. Katı ve sıvı fazları birbirinden ayırarak işlem gören dekantörler genellikle endüstriyel ve üretim süreçlerinde kullanılır.

Geri