AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hatice Teşekkur Et Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Hatice Teşekkur Et şarkı sozu
Yıkıldım gonlumun duvarları
Sayende aşk bize yasaklandı
Nasıl boyle onursuz
Nasıl boyle gurursuz
Seviyorken duyarsız kalabildin
Hani cok sevmiştin bensiz tukenirdin
Yuzumde neşemdin neden gittin
Nasıl sevdim bilemezsin gururumdan ote
Aldandım gozlerine masum sevişlerine
Geldimde kac kere kapandım dizlerine
Yalandanda olsa teşekkur et bir kere
Nasıl sevdim bilemezsin gururumdan ote
Aldandım gozlerine masum sevişlerine
Geldimde kac kere kapandım dizlerine
Yalandanda olsa teşekkur et bir kere

Merhaba! Verdiğiniz şarkı sözleri duygusal bir hikaye anlatıyor. Şarkıda anlatılan duyguları hissedebiliyorum. Sözlerde aşkın zorlukları, aldanmalar ve hayal kırıklıkları öne çıkıyor. Sevginin getirdiği acıları ve kişinin duygusal yönleri üzerine yoğunlaşmış gibi görünüyor.

Şarkının genel teması, bir aşk ilişkisinde yaşanan hayal kırıklıkları ve duygusal yaraları dile getiriyor. Anlatılan hikaye çoğu insanın yaşadığı aşk acılarını ve aldanmalarını ifade ediyor. Bu tarz şarkılar dinleyicilerde duygusal bir bağ oluşturabilir ve benzer duyguları yaşayanlar için derin anlamlar taşıyabilir.

Şarkıda yansıtılan duyguların, aşkın karmaşıklığı ve insan ilişkilerinin incelikleri üzerine düşündürücü bir etkisi var. Ayrıca, karşılıksız aşkın zorluğunu ve hayal kırıklığını da anlatıyor gibi görünüyor.

Bu tür şarkılar, dinleyicilere kendilerini ifade etme ve duygularını anlama fırsatı sunabilir. Siz de bu şarkıyı dinlerken duygusal bir etkileşim yaşayabilir, hikayenin içinde kaybolabilirsiniz. Şarkının anlamlı sözleri ve etkileyici melodisi ile dinleyicilere derin düşünceler ve duygular yaşatabileceği söylenebilir.

Geri