AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hatice Pardon Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Hatice Pardon Şarkı sozu
Cıkamadım aşk denilen yokuşu
Kabus gibi golgen peşimde
On puan an degerindeki soru şu
Benim senin gibi biriyle işim ne?
Sakın boş hayallere kapılma
Her şeyi gecmişe gom diyorum
Dost acı soyler hic darılma
Sonunu pek iyi gormuyorum
Pardon ama yuzlerce yedeğin var
El sıkışıp ayrılalım vaktim dar
Sen iyisi sur eşşegini niğdeye
Terkedilmek dokunurmuş mideye

Hatice'nin "Pardon" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri oldukça güçlü duygular içeriyor ve ilişki üzerine derin bir samimiyetle konuşuyor. Aşkın zorluklarını ve sonrasında yaşanan ayrılığı anlatıyor.

Aşkın "yokuş" gibi zorlu bir yol olduğu ve kabus gibi gölgenin peşini bırakmadığı ifade ediliyor. Şarkıda yer alan "Benim senin gibi biriyle işim ne?" ifadesi ilişkideki belirsizlik ve kararsızlık hissini yansıtıyor.

Sözlerinde Hayatın acı gerçekleri ve ayrılığın zorluğu üzerine olduğu anlaşılıyor. Dostların acı gerçekleri söylemesi ve geçmişi geride bırakarak hayata devam etme çağrısı yapılıyor.

Şarkıda "Pardon" ama senin başka seçeneklerin var, ayrılalım vaktim dar mesajı veriliyor. Ayrılık acı veren bir durum olsa da terkedilmenin mideye dokunduğu gerçeği vurgulanıyor.

Genel olarak, şarkıda aşkın zorlukları, ilişkideki belirsizlikler ve ayrılık sonrası yaşanan duygusal karmaşa etkileyici bir şekilde anlatılıyor. Hatice'nin çarpıcı sesi ve bu güçlü sözler şarkıyı dinleyenleri derinden etkileyebilir.

Geri