AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hatice Hadi Be Sende Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Hatice Hadi Be Sende Sozleri
Hatice Hadi Be Sende Şarkısı Sozu
Ozlenecek neyin var hadi be sende
Merak edipte hic sordun mu soyle
Aşk kokan anılar silindi gitti
Vicdana bir sor suc hangimizde
arayan sormayan sen misin beni
mahkum kadere gunahsız sevgimi
bir o kadar yalnız bırakıldım ki
hani sen farklıydın nerdesin şimdi
şimdi benden utanmadan sevgimi dileniyorsun
bu filmi cok gormuştum zaten
vazgecilmezdin hani geciliyorsun
durma fırlat at koşeye anlamsız anıları
cocukluk anılarım şimdi yorgun ve ben gidiyorum
cocukluk anılarım şimdi yorgun ve ben gidiyorum

"Hatice Hadi Be Sende" şarkısının sözleri çok duygusal ve içten bir şekilde yazılmış. Şarkının sözleri derin duyguları ve hayal kırıklıklarını ifade ediyor. İlişkilerde yaşanan karmaşık duygular ve hayal kırıklıkları teması üzerine kurulu olan şarkı, aşkın güzelliği ile acı dolu yanlarını bir arada sunuyor.

Şarkının sözlerine bakıldığında, kaybolan bir aşkın ardından duyulan özlem ve acıyı hissedebiliyoruz. Aşk dolu anıların silinip gittiği, suçun ve vicdanın sorgulandığı bir atmosferde, bir şekilde unutulmak ve yalnız bırakılmak hissi göze çarpıyor.

Şarkının sözlerindeki "hani sen farklıydın nerdesin şimdi" ve "bu filmi çok görmüştüm zaten, vazgeçilmezdin hani geçiliyorsun" gibi satırlar, bir zamanlar beklentilerin ve umutların yıkılmasıyla birlikte yaşanan hayal kırıklıklarını anlatıyor.

Son kısımdaki "durma fırlat at koşeye anlamsız anıları, çocukluk anılarım şimdi yorgun ve ben gidiyorum" dizeleri ise geçmişin hatıralarının ağırlığı altında ezilerek, bir sonraki adıma geçme isteğini ifade ediyor. Geçmişe takılı kalmadan, yaraları sarmak ve yeni bir başlangıca yelken açmak gerektiği mesajı da şarkının sözlerinde kendini belli ediyor.

Bu şarkının güçlü sözleri ve duygusal temasıyla dinleyicilerine derin duyguları hissettirecek bir deneyim sunuyor.

Geri