AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hatice Cok Sevdim Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Hatice Cok Sevdim Şarkısı Sozu
Ozledim Cok ozledim
Geleceğin gunu bekledim
Sen mutsuz gunlerim ruhsuz
Aşksız olmazmış oğrettin
Cok sevdim Cok sevmişim
Sensizken bunu ezberledim
Cok sevdim Cok sevmişim
Sensizken bunu ezberledim
Beni yoran sensizlik, Diğer adı hasretlik
Olumune de sevdik Neden ayrıyız?
Sen orada ben burada, Gozumuzde yaşlarda
İkimizde bir yastıkta uyuyamadık

"Hatice Çok Sevdim" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir aşkı anlatıyor. Şarkıda, birbirini çok seven ancak ayrı kalan iki sevgilinin özlem ve acı dolu duyguları dile getiriliyor. Şarkıda yer alan dize ve kelimeler ise şöyle:

- "Özledim çok özledim, Geleceğin günü bekledim" şeklinde başlayan dizede, sevgilinin ayrı kalmanın verdiği hasreti ve bekleyişi hissediyoruz.

- "Sen mutsuz günlerim ruhsuz, Aşksız olmazmış öğrettin" dizelerinde, sevgilinin yokluğunun hayatına nasıl etki ettiği ve aşksızlığın ne kadar büyük bir boşluk olduğu vurgulanıyor.

- "Beni yoran sensizlik, Diğer adı hasretlik" ifadelerinde ise ayrılığın yarattığı boşluk ve yorgunluk anlatılıyor.

- "Ölümüne de sevdik, Neden ayrıyız?" cümlesiyle sevginin ne kadar derin olduğu ve ayrılığın nedenleri üzerine düşünüldüğü anlaşılıyor.

- Şarkının son kısmında ise "Sen orada ben burada, Gözümüzde yaşlar da, İkimiz de bir yastıkta uyuyamadık" ifadeleri ile ayrılığın getirdiği fiziksel ve duygusal yalnızlığa vurgu yapılıyor.

Bu sözlerle, "Hatice Çok Sevdim" şarkısı, aşkın, özlem ve ayrılığın insan üzerindeki etkilerini dokunaklı bir şekilde anlatmaktadır. Bu duygusal ve etkileyici şarkı, dinleyicilere derin duygular yaşatmaktadır.

Geri