AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hatice Ayrılık Şarkı Sozleri

haberci

Yeni Üye
Ayrılık Şarkı Sozu
Ozledim yakar beni hasretin
Bırakıp gittin, gelmiyor haberin
Bilirsin beklerim yıllarca
Bıkmadan, usanmadan saclarım ağarsada
Gercek zor, belki de imkansız
Ağlayan gozlerim, sızlayan yureğim
Bekledim gelmedin, gozbebeğim
Cok uzadı bu ayrılık
Canım bana da yazık
Hadi don gel evine
Belki cok guclu bir kadınım
Senin gozunde canım
Ama bir yanım yarım

Ayrılık şarkı sözlerinde duyguların yoğun ve içten bir şekilde dile getirilmiş. Sevilen birini özlemek, onun ayrılığıyla yürekte kalan acı ve boşluk vurgulanmış. Beklentilerin karşılanmaması, umutların boşa çıkmasıyla birlikte hissedilen hüsran ve çaresizlik de şarkının teması içinde önemli bir yer tutuyor.

Özlem duygusu, hasretin yakıcı etkisiyle daha da derinleşiyor ve sevilen kişinin yokluğunun getirdiği acıyla baş etmek zorlaşıyor. Beklentilerin yıllarca sürmesine rağmen karşılık bulamaması, içsel bir çöküntüye neden olmuş gibi hissettiriyor. Bu süreçte yaşanan üzüntü ve yalnızlık, şarkının her dizesinde hissediliyor.

"Gercek zor, belki de imkansız" ifadeleriyle gerçeklerle yüzleşmeye ve kabullenmeye çalışmak, ayrılığın yarattığı acıyla baş etmenin zorluğunu vurguluyor. Ağlayan gözler ve sızlayan yürek metaforlarıyla duygusal bir yükü işaret ederken, bekleyişin sonu gelmeyen hüznü ve hayal kırıklığını yansıtıyor.

"Ama bir yanım yarım" ifadesi ise ayrılığın bıraktığı eksiklik ve tamamlanamayan duyguları simgeliyor. Sevilen kişinin ayrılığıyla bir parçanın eksik kaldığı duygusu, şarkının etkileyici bir vurgusu olarak dikkat çekiyor. Bu tür şarkılar insanın duygusal dünyasına dokunarak hem içsel bir yolculuğa çıkarır hem de duygusal anlamda kendini ifade etmesine yardımcı olabilir.

Geri