AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hastanede egitim gorevlisi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hastanede eğitim görevlisi nedir?​

Eğitim Görevlisi : 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye ekli kadro cetvellerinde yer alan eğitim görevlisi kadrolarına, uzmanlık alanıyla ilgili uzmanlık eğitimleri ile hizmetlerden sorumlu atanmış veya görevlendirilmiş olan personeli, Başasistan : Başasistan olarak atanmış uzmanı,(karşılığı Yrd. Doç.) İfade eder.

Eğitim departmanı ne iş yapar?​

Eğitim ihtiyaçlarını belirlemek ve programlar ve faaliyetler hakkında önerilerde bulunmak. Yöneticilere ve amirlere eğitim becerilerini geliştirmede rehberlik etmek. Eğitim programları sunmak. Personel eğitimi vermek.
Eğitim sorumlusu kimdir?
Eğitim uzmanı; bağlı olduğu firma içinde çalışan personelin eğitim durumunun saptanmasını sağlayan, eğitim ihtiyacı gibi alanları yöneten kişiye verilen isimdir. Firmanın hangi departmanında eksiklik varsa orada çalışan elemanların eğitim almasını sağlar.
Eğitim Hastanesi ne demek?
Eğitim ve araştırma hastaneleri ise, “öğretim, eğitim ve araştırma yapılan, uzman ve yan dal uzmanların yetiştirildiği, genel ve özel dal sağlık kurumlarıdır.” şeklinde ifade edilmektedir.

Eğitim ve Gelişim Departmanı ne iş yapar?​

Eğitim ve gelişim uzmanı görevi arasında gerek duyulan eğitim için kılavuz oluşturmak yer alır. Çalıştığı firmanın gelişim faaliyetleri için gerek duyulan eğitim materyalleri oluşturmak eğitim ve gelişim uzmanı görevi arasındadır. Personelleri eğiten bilgi ve becerilerini geliştiren programların planlamasını yapar.

Eğitim Departmanı nedir?​

genelde insan kaynakları departmanının içerisinde bulunur. şirket içi eğitimleri ve çalışanların uygulama alanlarında yönlendirilebileceği – gönderilebileceği şirket dışı eğitimleri araştırır, düzenler ve kimi zaman bu eğitimleri verir.
Eğitim ve araştırma hastaneleri ücretli mi?
Devlet hastanelerinde tedaviler için 6 TL, eğitim araştırma hastaneleri için 7 TL, üniversite hastanelerinde 8, özel hastanelerde 8 TL muayene ücreti ödenmesi gerekmektedir. Hastanın acil servise gitmesi durumunda da işlem önceliğine bağlı olarak muayene ücreti istenir.
Eğitim ve Gelişim uzmanı nedir?
Eğitim ve gelişim uzmanı, kurumsal firmalar için eğitim programları oluşturan ve sunan kişidir. Bunun yanında hazırladıkları eğitimi veren eğitmenleri de denetleyen kişidir. Bir firmanın işgücünün eğitim ve profesyonel gelişimini üstlenen kişidir.

Eğitim uzmanı olmak için ne yapmalı?​

Eğitim uzmanı olmak için üniversitelerin ilgili fakültelerinde bulunan Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları bölümlerinden mezun olmak gerekir. Bunun yanı sıra özel eğitim programı veren kurumların eğitimlerine katılıp, eğitim uzmanı olarak sertifika almak da mesleği icra ettirmek için yapılması gerekenlerdendir.

Geri