AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hasta Olan Birine Ne Yazılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Hasta olan birine ne yazılır? Sevgi ve şifa dolu geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hızlı bir şifalar dilerim umuduyla yanınızdayım. Sağlığınıza kavuşmanız için dualarımı esirgemeyeceğim. İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Siz güçlü bir hastasınız, bu zorlu süreci aşacağınıza inanıyorum. İyileşme sürecinizde size destek olmak için buradayım. Her zaman yanınızda olduğumu unutmayın. Şifa bulmanızı dilerim ve sizi sevgiyle kucaklıyorum. Geçmiş olsun!
İçindekiler

Birine hasta olduğunda ona moral vermek için yazılan notlar, mesajlar veya kartlar büyük önem taşır. Hasta olan birine yazılan notlar, kişinin moralini yükseltmek, ona destek olduğunuzu hissettirmek ve ona iyi hissettirecek bir şeyler söylemek amacıyla kullanılır. İşte hasta olan birine yazılabilecek bazı notlar:

1. Geçmiş olsun!

En temel ve yaygın kullanılan ifadedir. Hasta olan kişiye geçmiş olsun dileklerinizi iletebilirsiniz. Bu notu yazarken samimi ve içten bir dil kullanmaya özen gösterin.

2. İyi olmana çok sevindim!

Hasta olan kişinin sağlığına kavuştuğunda ona sevindiklerinizi iletebilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

3. Kendine iyi bak!

Hasta olan kişiye, sağlığına dikkat etmesi ve kendine iyi bakması gerektiğini hatırlatan bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin kendine özen göstermesini ve sağlığına dikkat etmesini teşvik etmek amacıyla kullanılır.

4. Şifa diliyorum!

Hasta olan kişiye şifa dileyen bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin sağlığına kavuşması için iyi dileklerinizi iletmek amacıyla kullanılır.

5. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun!

Hasta olan kişiye, sağlığına kavuşması için en kısa sürede iyileşmesini dileyen bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

6. Dua ediyorum!

Hasta olan kişiye dua ettiğinizi ve onun için iyi dileklerde bulunduğunuzu belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek amacıyla kullanılır.

7. Çabuk iyileş!

Hasta olan kişinin çabuk iyileşmesini dileyen bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

8. Sağlığına kavuşman için dualarımız seninle!

Hasta olan kişiye, sağlığına kavuşması için dua ettiğinizi belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek amacıyla kullanılır.

9. İyileşirken sana destek olmak için buradayız!

Hasta olan kişiye, iyileşme sürecinde ona destek olduğunuzu ve yanında olduğunuzu belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

10. Seni düşünüyoruz!

Hasta olan kişiye, onu düşündüğünüzü ve yanında olduğunuzu belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek amacıyla kullanılır.

11. İyi olman için dualarımız seninle!

Hasta olan kişiye, iyileşmesi için dua ettiğinizi belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

12. Kendine iyi bakmanı diliyorum!

Hasta olan kişiye, kendine iyi bakmasını dileyen bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin sağlığına dikkat etmesini ve kendine özen göstermesini teşvik etmek amacıyla kullanılır.

13. İyileşme sürecinde sana destek olacağım!

Hasta olan kişiye, iyileşme sürecinde ona destek olacağınızı belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

14. Geçmiş olsun dileklerimle!

Hasta olan kişiye geçmiş olsun dileklerinizi iletebilirsiniz. Bu notu yazarken samimi ve içten bir dil kullanmaya özen gösterin.

15. İyileştiğinde birlikte güzel günler geçireceğiz!

Hasta olan kişiye, iyileştiğinde birlikte güzel vakit geçireceğinizi belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

16. Sağlıklı günler dilerim!

Hasta olan kişiye, sağlıklı günler dileyen bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek amacıyla kullanılır.

17. İyileştiğinde birlikte kutlama yapalım!

Hasta olan kişiye, iyileştiğinde birlikte kutlama yapacağınızı belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

18. İyileşme sürecinde sana destek olmak için yanındayız!

Hasta olan kişiye, iyileşme sürecinde ona destek olduğunuzu ve yanında olduğunuzu belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek amacıyla kullanılır.

19. İyileşmen için dua ediyorum!

Hasta olan kişiye, iyileşmesi için dua ettiğinizi belirten bir not yazabilirsiniz. Bu not, kişinin moralini yükseltmek ve ona destek olduğunuzu hissettirmek için kullanılır.

Hasta olan birine ne yazılır?
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Dualarımız seninle, bir an önce iyileşmen dileğiyle.
İyileşmen için her gün dua ediyorum, geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.
Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun, geçmiş olsun.

Hasta olan birine ne yazılır?
Şifa dolu günler dilerim, geçmiş olsun.
Dualarımız seninle, en kısa sürede iyileşmen dileğiyle.
Geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşman çok uzun sürmez.
İyileşmen için her gün dua ediyorum, geçmiş olsun.

Geri