Haşlama Et Tarifi İçin Malzemeler
Yaklaşık 1.5 kg kemikli et
3-4 adet soğan ben 5-6 tane kullandım miktarı damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz
1 yemek kaşığı salça
1 miktar sıvı yağ
Baharat sevmediğim için kullanmadım dilerseniz kullanabilirsiniz karabiber çok yakışır
Haşlama Et Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etlerimizi iyice yıkıyoruz. Düdüklü tencereye yerleştiriyoruz.
Ardından soğanları üzerine ilave ediyoruz, salçayı bir miktar su ile açıp, etlerin üzerine yağ ile birlikte ilave ediyoruz.
En son etlerin üzerini 2 parmak geçecek şekilde suyumuzu ilave edip, tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 44-50 dakika haşlıyoruz.
En son piştikten sonra etleri kemikten ayırıyoruz ve yemek hazır.
Ben içine patates de ekliyorum isteyen seven ilave edebilir şimdiden afiyet olsun
Haşlama Et Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yaklaşık 1.5 kg kemikli et
3-4 adet soğan ben 5-6 tane kullandım miktarı damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz
1 yemek kaşığı salça
1 miktar sıvı yağ
Baharat sevmediğim için kullanmadım dilerseniz kullanabilirsiniz karabiber çok yakışır
Haşlama Et Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etlerimizi iyice yıkıyoruz. Düdüklü tencereye yerleştiriyoruz.
Ardından soğanları üzerine ilave ediyoruz, salçayı bir miktar su ile açıp, etlerin üzerine yağ ile birlikte ilave ediyoruz.
En son etlerin üzerini 2 parmak geçecek şekilde suyumuzu ilave edip, tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 44-50 dakika haşlıyoruz.
En son piştikten sonra etleri kemikten ayırıyoruz ve yemek hazır.
Ben içine patates de ekliyorum isteyen seven ilave edebilir şimdiden afiyet olsun
Haşlama Et Tarifi Fotoğraflı Yapılışı