SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Haşlama Kederi Yok Fırında Soslu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı yoğurt
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber
2 yumurta
2 diş sarımsak
Haşlama Sıkıntısı Yok Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı yıkayın ve modüllerine ayırın.
Sos için uygun bir kaba yoğurt, salça, yağı, yumurtayı, iki diş sarımsak rendesini baharatlarını düzgünce çırpın ve karnabaharın her tarafı olacak formda sosa batırıp fırın tepsisine dizin.
200 derecede 45 dk pişirdim.
Karnabaharların üstü kızarınca çevirin ve öteki tarafını da tıpkı biçimde kızarana kadar pişirin.
Çatalla denetim edin yumuşamışsa fırından çıkarın servise hazır afiyet olsun
Haşlama Kaygısı Yok Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk karnabahar
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı yoğurt
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber
2 yumurta
2 diş sarımsak
Haşlama Sıkıntısı Yok Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı yıkayın ve modüllerine ayırın.
Sos için uygun bir kaba yoğurt, salça, yağı, yumurtayı, iki diş sarımsak rendesini baharatlarını düzgünce çırpın ve karnabaharın her tarafı olacak formda sosa batırıp fırın tepsisine dizin.
200 derecede 45 dk pişirdim.
Karnabaharların üstü kızarınca çevirin ve öteki tarafını da tıpkı biçimde kızarana kadar pişirin.
Çatalla denetim edin yumuşamışsa fırından çıkarın servise hazır afiyet olsun
Haşlama Kaygısı Yok Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı