AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hasancan Kaya Hangi universite mezunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hasancan Kaya Hangi üniversite mezunu?​

Mimar Sinan Güzel Sanatlar ÜniversitesiHasan Can Kaya/Eğitim

Hazal Kaya kimin kızı babası kim?​

Hazal Kaya kimin kızı babası kim?
Serhat KayaAyşegül KayaHazal Kaya/Ebeveynleri

Hazal Kaya babası kim?​

Serhat KayaHazal Kaya/Babalar

Hazal Kaya hangi okul mezunu?​

Hazal Kaya hangi okul mezunu?
İlk ve ortaöğrenimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda, lise eğitimini İstanbul İtalyan Lisesi’nde tamamladı. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda yer alan Hazal Kaya, liseye devam ederken cast ajansına giderek kayıt yaptırdı ve oyunculuğa adım attı.

Hasan Can nereden mezun?​

Hasan Can Kaya
Doğum | 16 Aralık 1989 Güngören, İstanbul, Türkiye
Milliyet | Türkiye
Meslek | Komedyen, Senarist
Etkin yıllar | 2018-günümüz

Hasan Can Kaya hangi program?​

Hasan Can Kaya hangi program?
Youtube üzerinden Konuşanlar adlı program ile geniş kitlelere ulaşan ve büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya bu başarısının ardından Exxen platformuna transfer olmnuş ve adından söz ettirmişti. Son olarak RTÜK tarafından Hasan Can Kaya ve Konuşanlar programı hakkında inceleme başlatıldığı duyuruldu.

Hazal Kaya’nın kaç çocuğu var?​

Fikret Ali AtayHazal Kaya/Çocukları

Ahmet Kaya kaç tane çocuğu var?​

Ahmet Kaya kaç tane çocuğu var?
Ahmet Kaya ünlü şair ve söz yazarı Yusuf Hayaloğlu’nun kızkardeşi Gülten Kaya ile evlendi. Ahmet Kaya ile eşi Gülten Kaya’nın uzun soluklu evliliklerinden 2 çocukları oldu. Ahmet Kaya’nın kızlarının isimleri Melis Kaya ve Çiğdem Kaya’dır.

Hazal Kaya’nın annesi ve babası kim?​

Hazal Kaya annesi babası ne iş yapıyor?​

Hazal Kaya annesi babası ne iş yapıyor?
Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, İstanbul Balat’ta büyüdü.

Adını feriha koydum hazal kaya kaç yaşında?​

Hayatı 1 Ekim 1990’da doğan Hazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuştur.

Hazal Kaya bölüm başına ne kadar alıyor?​

Hazal Kaya bölüm başına ne kadar alıyor?
Aras Bulut İynemli ile oynayacak olan Kaya, bölüm başı 50 bin lira, ayda 200 bin lira kazanacak. Aşk -ı Memnu’dan bölüm başı 10 bin lira kazanan Hazal Kaya, “Adını Feriha Koydum” dizisinden bölüm başı 20 bin lira kazanıyordu.

Hasancan Kaya Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunudur.

Hazal Kaya'nın babası Serhat Kaya'dır.

Hazal Kaya Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ilkokulunu tamamlamış ve lise eğitimini İstanbul İtalyan Lisesi'nde almıştır. Oyunculuk kariyerine cast ajansına kayıt yaptırarak başlamıştır.

Hasan Can Kaya'nın doğum tarihi 16 Aralık 1989'dur. Komedyen ve senarist olarak etkinlik göstermektedir.

Hasan Can Kaya, öncelikle Youtube üzerinden "Konuşanlar" adlı programıyla tanınmış ve daha sonra Exxen platformuna geçiş yapmıştır. Son olarak RTÜK, Hasan Can Kaya ve "Konuşanlar" programı hakkında inceleme başlatmıştır.

Ahmet Kaya, Gülten Kaya ile evlenmiştir ve bu evlilikten Melis Kaya ve Çiğdem Kaya adında 2 kızı vardır.

Hazal Kaya'nın annesi ve babası avukattır ve Hazal Kaya İstanbul Balat'ta büyümüştür.

Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 doğumludur.

Hazal Kaya, yeni bir bölüm çekiminde 50 bin lira, ayda ise 200 bin lira kazanmaktadır. "Aşk-ı Memnu" dizisinde bölüm başı 10 bin lira, "Adını Feriha Koydum" dizisinde ise bölüm başı 20 bin lira kazanmıştır.

Geri