AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hasan Yalcin Yayla Kimdir?

Editör

Yeni Üye

Hasan Yalçın Yayla Kimdir?​

Sivil toplum çalışmalarına Giresun’da öğrencilik yıllarında başlayan YAYLA uzun yıllar bu çalışmaları yürüttü. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olup, Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

YÖK Genel Sekreteri kimdir?​

YÖK Genel Sekreteri kimdir?
YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, YÖK’ün genel sekreterlik makamına imam hatip ve ilahiyat mezunu aynı zamanda vaizlik yapmış olan ve Süleyman Necati Akçeşme’yi getirdi.

YÖK Sibel Demirci kimdir?​

YÖK Sibel Demirci kimdir?
Demirci, 2002 yılında sözleşmeli personel olarak akademik kadroya girdi. Demirci burada çalışırken, YÖK kanunun 38. maddesi uyarınca geçici görevlendirme ile 2004 yılında YÖK’e atandı. Demirci, LES sınavında sayısal bölümde 43, sözel bölümde 50 aldı. Sibel Demirci, KPSS de ise 65, 68 ve 71 aldı.

YÖK Özel Kalem Müdürü kimdir?​

Saraç’ın YÖK Özel Kalem Müdürü Fırat Güzeldağ aracılığıyla rektörlere gönderdiği mesajda, “YÖK Başkanımız Yekta Hocamız, YÖK üyeliği için Prof. Dr. Muammer Yaylalı hocamızın siz değerli rektörlerimiz tarafından desteklenmesini rica ediyor” ifadeleri yer aldı.

Memur Sen Genel Başkanı Kimdir?​

Memur Sen Genel Başkanı Kimdir?
Genel Kurul’da bir konuşma gerçekleştiren Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kamu görevlilerinin temel beklentilerinden biri olan ve çalışma düzeninde adaletin sağlanması için 3600 ek gösterge konusunda yapılan çalışmalara Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yapacağı katkıyı önemsediklerini ifade ederek 3600 ek gösterge başta …

Fakülte sekreterinin ataması kim tarafından yapılır?​

Fakülte sekreterinin ataması kim tarafından yapılır?
Dekanlık tarafından Fakülte Sekreterliğine atanan kişiye tebliğ yapılır. Evrakları kontrol ederek ilanda belirtilen süre içerisinde başvuru dilekçesini almak ve kaydetmek. Başvuru evraklarının ilanda belirtilen şartlara uygunluğunu kontrol etmek.
Ayşegül Kutay Gündoğan Kimdir?​
Ayşegül Kutay Gündoğan – Daire Başkanı – Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı | LinkedIn.

Yok nereye bağlı?​

Yok nereye bağlı?
Anayasa’ya göre; Kurulun teşkilatı, görev, yetki, sorumluluğu ve çalışma esasları kanunla düzenlenir….Yükseköğretim Kurulu.
YÖK
Kuruluş tarihi | 6 Kasım 1981)
Adres | Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 06539 Çankaya, Ankara
Yıllık bütçe | ₺95.630.000 (2020)

YÖK Personel Daire Başkanı kimdir?​

YÖK Personel Daire Başkanı kimdir?
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı
Birim | Ad Soyad | Faks
İnşaat Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı | Sefer KIRAN | 0 312 266 47 46
Personel Dairesi Başkanlığı | Recep SARIİPEK | 0 312 266 47 51
Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı | Zerrin EKİZ | 0 312 266 47 50
Yayın ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı | Ahmet KAHRAMAN | 0 312 298 74 53

Mustafa Gelen kimdir?​

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) öğretim elemanlarından Mustafa Gelen, dünya çapında ses getiren spor organizasyonlarında üniversiteyi başarıyla temsil ediyor.

Egitim Bir Sen hangi partinin?​

Egitim Bir Sen hangi partinin?
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), 14 Şubat 1992 tarihinde eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulmuştur.

Eğitim Bir Sen siyasi görüşü nedir?​

Eğitim Bir Sen siyasi görüşü nedir?
Sendikaların çoğunluğunda Eğitimciler Birliği Sendikası’nın (Eğitim Bir Sen) AKP iktidarına yakın olduğu görüşü hâkim. Eğitim Bir Sen’in AKP iktidarından önce 18 bin olan üye sayısının bugün 80 bini aştığı biliniyor.

Hacı Bayram Tonbul kim?​

Hacı Bayram Tonbul Kimdir? Hacı Bayram Tonbul 1964 yılında Gümüşhane ili Şiran ilçesi Sarıca köyünde dünyaya geldi. Eğitimine 1975 yılında Şiran İlkokulu’ndan mezun olduktan sonra Şiran ortaokuluna devam etti. 1978 yılında babasının memuriyeti nedeniyle Erzincan İl merkezine taşındı.

Tüm Memur Sen hangi partiye yakın?​

Tüm Memur Sen hangi partiye yakın?
Böylece toplu sözleşmelerde memurları temsil edecek 11 hizmet kolunda yetkili sendikaların 10’u Memur-Sen’e 1’i KESK’e ait. En büyük konfederasyon olan Memur-Sen, Ak Parti’ye yakınlığıyla biliniyor.

Hasan Yalçın Yayla, sivil toplum çalışmalarına Giresun'da öğrencilik yıllarında başlamış ve uzun yıllar bu alanda faaliyet göstermiştir. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Yayla, aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

YÖK Genel Sekreteri, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya tarafından atanmış olan ve imam hatip ve ilahiyat mezunu olan Süleyman Necati Akçeşme'dir.

Sibel Demirci, YÖK'te 2002 yılında sözleşmeli personel olarak akademik kadroya girmiş ve YÖK'e 2004 yılında geçici görevlendirme ile atanmıştır.

YÖK Özel Kalem Müdürü Fırat Güzeldağ aracılığıyla yaptığı iletilerde YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın Prof. Dr. Muammer Yaylalı'nın YÖK üyeliği için desteklenmesini rica ettiği bilgisi yer almaktadır.

Ayşegül Kutay Gündoğan, Daire Başkanı olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nda görev yapmaktadır.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Anayasa'ya göre kurulmuş olup, teşkilatı, görevleri, yetkileri, sorumlulukları ve çalışma esasları kanunla düzenlenmektedir. YÖK'ün merkezi Çankaya, Ankara'da bulunmaktadır.

YÖK Personel Daire Başkanı ise Recep SARIİPEK'tir.

Mustafa Gelen, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde öğretim elemanı olarak görev yapmakta olup, uluslararası spor organizasyonlarında üniversitesini başarıyla temsil etmektedir.

Eğitim Bir Sen, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı bir sendikadır. Kuruluş amacı, eğitimcilerin haklarını ve çıkarlarını korumak olan sendika, 1992 yılında Mehmet Akif İnan ve diğerleri tarafından kurulmuştur.

Eğitim Bir Sen'in siyasi görüşü hakkında genel bir görüş olarak, sendikanın AKP iktidarına yakın olduğu ve üye sayısının AKP iktidarından önceki döneme göre arttığı bilinmektedir.

Hacı Bayram Tonbul, 1964 yılında Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde doğmuş ve eğitimine bu köyde başlamıştır.

Tüm Memur Sen Konfederasyonu, genel olarak Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinmektedir ve toplu sözleşmelerdeki temsilcilikleri ile dikkat çekerler. Ak Parti'ye yakınlıkları ile bilinen konfederasyon, 11 hizmet kolunda yetkili sendikaların 10'una sahiptir.

Geri