AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hasan onder kim?

Editör

Yeni Üye

Hasan önder kim?​

Kurucusu olduğu Airfel’in 2011 yılında Japonya merkezli Daikin tarafından satın alınmasının ardından görevine Daikin Türkiye CEO’su olarak devam eden Hasan Önder, Temmuz ayından itibaren Daikin Europe N.V.’de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de üstlendi.

Daiken ne malı?​

Daiken ne malı?
Daikin Europe N.V., Daikin Industries Ltd.’nin bir bağlı ortaklığıdır ve EMEA iştirakinde yaklaşık 13.000 çalışanıyla Avrupa’nın önde gelen klima, ısı pompası ve soğutma ekipmanları üreticisidir.

Airfeli kim üretiyor?​

Airfeli kim üretiyor?
Airfel Türk markasıdır. Yalnız 2011 Temmuz ayından sonra bir Japon markası olan Daikin tarafından satın alınmıştır.

Daikin Japon mu?​

Tüm dünyada özellikle soğutma teknolojisi ile tanınan Japon devi Daikin, Sakarya’daki tesislerinde ürettiği kombi ile ısıtmadaki iddiasını da ortaya koydu.

Daikin Türkiye Genel Müdürü kim?​

Daikin Türkiye Genel Müdürü kim?
Hasan Önder – CEO – Daikin Turkey | LinkedIn.

Hasan Önder kaç yaşında?​

Hasan Önder kaç yaşında?
1969 diyarbakır doğumlu makine mühendisi. airfel aş.’nin ceo’sudur. capital’in bu yılki ‘başarıya yürüyenler yarışması’nda türkiye’nin 40 yaş altı yöneticileri arasında birinci olmuştur. oldukça mütevazı ve heyecanlı biridir.
Daylux ne malı?​
Japonya merkezlidir. Japonya, Çin, Tayland, Belçika, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye’de üretim tesisleri bulunmaktadır. 2011 yılından beri Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

Daikin klima sahibi kim?​

Daikin klima sahibi kim?
Daikin
Endüstri | Elektronik Ulaşım ve Soğutma Sistemleri Kimyasallar
Hizmet verilen alan(lar) | Dünya çapında
Kilit kişiler | Noriyuki Inoue (井上礼之) (Yönetim Kurulu Başkanı ve ve Murahhas Direktör, CEO) Yukiyoshi Okano (岡野幸義) (Başkan, COO)
Ürün | Klima Sistemleri
Gelir | 1.160.330 milyon ¥ (Mart 2011)

Daylux klima hangi markaya ait?​

Daylux klima hangi markaya ait?
Daylux, 1924 yılında kurulan Daikin Industries Ltd. bünyesindeki Daikin Isıtma ve Soğutma Sistemleri San. Tic. A.Ş. tarafından üretilen klima, kombi, duvar tipi kazan, yer tipi kazan markasıdır.

Daikin marka kimin?​

Daikin Industries Ltd. (Japonca: ダイキン工業株式会社, “Daikin Kōgyō Kabushiki Gaisha”) merkezi Japonya’da olan bir marka. Bir çok uluslu şirkettir ve Japonya, Çin, Avustralya, Hindistan, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’da merkezleri vardır.

Daikin müdür?​

Daikin müdür?

Vessen klima hangi ülkenin?​

Vessen klima hangi ülkenin?
Aydın Nazilli Daikin markası olan Vessen Marka 12000 klimayı 2 yıl boyunca kullandım.

Daikin yan ürünü hangi marka?​

Airfel 1999 yılında ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet veren Sanko Holding bünyesine ait bir marka olarak kurulurken 2011 yılında Daikin Industries Limited’in yüzde 100 iştiraki olan Daikin Europe N.V tarafından satın alındı.

Hasan Önder, Türk makine mühendisi ve Airfel'in kurucusudur. Airfel, 2011 yılında Japonya merkezli Daikin tarafından satın alındıktan sonra Daikin Türkiye CEO'su olarak görev yapmış ve Temmuz ayından itibaren Daikin Europe N.V.'de Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

Daikin Europe N.V., Daikin Industries Ltd.’nin bir bağlı ortaklığı olup Avrupa'nın önde gelen klima, ısı pompası ve soğutma ekipmanları üreticisidir ve EMEA bölgesinde yaklaşık 13.000 çalışana sahiptir.

Daikin Industries Ltd., Japonya merkezli bir markadır. Dünya genelinde özellikle soğutma teknolojisi alanında tanınmaktadır ve Sakarya'da kombi üretimi de yapmaktadır.

Daikin Türkiye Genel Müdürü ise Hasan Önder'dir. Kendisi 1969 yılında Diyarbakır'da doğmuş olup makine mühendisidir. Ayrıca, Daylux markası da Japonya merkezli bir şirkettir ve Türkiye'de 2011 yılından beri faaliyet göstermektedir.

Daikin Industries Ltd. markasına ait olan Daylux klimaları ise Daikin Isıtma ve Soğutma Sistemleri San. Tic. A.Ş. tarafından üretilmektedir.

Daikin Industries Ltd., Japonya merkezli çok uluslu bir markadır ve dünya genelinde birçok ülkede faaliyet göstermektedir. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Noriyuki Inoue'dir.

Airfel, 1999 yılında Sanko Holding bünyesinde ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet vermek üzere kurulmuş, 2011 yılında ise Daikin Europe N.V. tarafından satın alınmıştır.

Geri