AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Harvard Universitesi Online mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Harvard Üniversitesi Online mi?​

ABD’de yer alan Harvard Üniversitesi’nde gelecek yıl tüm derslerin internet üzerinden verileceği açıklandı Harvard Üniversitesi, gelecek akademik yılda tüm derslerin internet üzerinden yapılacağını ve yıllık eğitim ücretinin 50 bin dolar civarında olmaya devam edeceğini açıkladı.

edX sertifikası ne işe yarar?​

edX gibi eğitim platformları sayesinde, dünya çapında kendini ispatlamış üniversitelerin eğitim programlarına katılabilir ve buralardan alacağınız sertifikalarla CV’nizi güçlendirebiliyorsunuz. edX üzerinden katılabileceğiniz pek çok farklı alanda eğitim programları var.
Öncelikle CS50 nedir onu açıklayalım. CS50 Harvard ve Yale üniversitelerinin ortak oluşturduğu, Harvard’da okuyun ya da okumayın, bilgisayar bölümü okumuş olun ya da okumayın farketmeden size ücretsiz olarak “Computer Science 50” tam adıyla sunulan bir bilgisayar bilimleri dersi.
edX ücretsiz sertifikası nasıl alınır?
İçerisinde ücretli ve ücretsiz dersler yer alır ve öğrencilerine, aldıkları dersin sonunda sertifika kazanabilme imkanı sunar. Ücretsiz derslere erişim için www.edx.org sitesini kullanmayınız, bunu yerine ücretsiz derslere erişim için https://enterprise.edx.org/mef-university/ sitesini kullanınız.
edX sertifika veriyor mu?
edX, üniversite düzeyinde online derslerin bulunduğu bir eğitim platformudur. İçerisinde ücretli ve ücretsiz dersler yer alır ve öğrencilerine, aldıkları dersin sonunda sertifika kazanabilme imkanı sunar.

Coursera sertifika gönderiyor mu?​

Coursera, dünyanın önde gelen üniversitelerinden “MOOCs” veya Massive Open Online Courses olarak bilinen çevrimiçi kurslar sunan çevrimiçi bir eğitim sağlayıcısıdır. Coursera’da her alandan binlerce kurs bulunmaktadır. Kurslar genel itibariyle ücretsiz olup sertifikaları ücretli olmaktadır.

Coursera sertifikası ne ise yarar?​

Verilen sertifikalar öğrencileri hem teşvik hem de motive etmek için muhteşem bir yol. Böylelikle hedeflerinden vazgeçmeden çalışmalarına devam ediyorlar. Coursera sertifikanızı LinkedIn profilinize koyabilir, gelecekteki işvereniniz için muhteşem bir etki bırakaiblirsiniz.
Bölüme ve programa göre değişse de lisans ücretleri $44.000 ile $46.000 arasındadır.
EdX sertifika veriyor mu?
EdX dersleri ingilizce mi?
Dünyanın en iyi üniversitelerinden ve kurumlarından çevrimiçi derslerle İngilizce becerilerinizi geliştirmeniz için inanılmaz bir fırsat.

Geri