AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Harun Kolcak Yeniden Doğuyorum sozleri
aşk hergun yeniden doğar
sarar seven kalpleri
kor gibi icimde yanar
kul olur gecmişin izleri
aynı heyecan aynı bekleyiş
bir cocuk gibi umitleniş
ben yine aşka duştum, yine yanıyorum
her nefeste senleyim, aşık oluyorum
belki sonradan hayat yaşanmaz olacak
bin defa olsemde yeniden doğuyorum
aşk hergun yeniden doğar
sarar seven kalpleri
kor gibi icimde yanar
kul olur gecmişin izleri
aynı heyecan aynı bekleyiş
bir cocuk gibi umitleniş

Harun Kolçak'ın "Yeniden Doğuyorum" şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve romantik bir temaya sahip. Şarkıda aşkın her gün yeniden doğduğu vurgulanırken, sevginin kalpleri sarıp sardığını anlatıyor. İçinizde kor gibi yanan bir ateşin varlığı, geçmişin izlerine kul olmanın getirdiği duygular da güçlü biçimde hissediliyor.

Şarkının sözlerinde aynı heyecan ve aynı bekleme duygusunun, umutlarla dolu bir çocuğun heyecanını taşıyan biri gibi hissedilmesi, aşkın ne kadar saf ve temiz bir duygu olduğunu vurguluyor. Aynı zamanda aşka düşen kişinin yaşadığı coşku ve tutku, her anında sevgilisini yanında hissetme arzusu da belirgin bir şekilde ortaya konuyor.

Şarkının tekrarlanan kısımları, aşka olan inancı ve sevginin yaşamın anlamını yeniden şekillendirebileceği düşüncesini yansıtıyor. Ölümsüz bir aşkın varlığını vurgulayan sözler, sonradan yaşanan hayatın önemsizleştiği, her defasında yeniden doğma fikrini anlatıyor.

Bu şarkı, aşkın gücünü, tutkusunu ve hayata olan inancı yansıtan içten ve duygusal bir eser olarak dinleyicilere dokunuyor. Harun Kolçak'ın bu şarkısı, aşkın ve duyguların zenginliğini hissettiren sözleriyle dinleyenleri etkileyici bir hikayeye davet ediyor.

Geri