AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Harun Kolcak Kaybetmem Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Harun Kolcak Kaybetmem Şarkı Sozleri
Harun Kolcak Kaybetmem Şarkısının Sozu
Karşılık beklemem kimseden boyle de yaşanıyor
Hayat bazen hoyrat olsada nefes almaya değiyor
Cok yalnız kaldım cokda ağladım
Kimsesiz de kalınıyor hayat boyle sınıyor bizleri
Sonunda buna değiyor
Kaybetmem asla kaybetmem
Cok savaş verdim ben yenilmem
Yaralandım acılandım gunlerce
Hicbir kula boyun eğmem
Kaybetmem asla kaybetmem
Cok savaş verdim ben yenilmem
Yaralandım acılandım gunlerce
Hicbir kula boyun eğmem

Harun Kolçak'ın "Kaybetmem" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve güçlü mesajlar içeriyor. Şarkıda hayattaki zorluklarla baş etmenin ve güçlü kalmaya kararlı olmanın önemi vurgulanıyor. İşte şarkının sözlerine dair detaylı bir açıklama:

"Karşılık beklemem kimseden böyle de yaşanıyor
Hayat bazen hoyrat olsa da nefes almaya değiyor"

Bu kısımda, karşılıksız sevgi ve beklentisiz yaşamanın önemi vurgulanıyor. Hayatın bazen zorlu ve acımasız olabileceği ancak buna rağmen nefes almanın değerli olduğu ifade ediliyor.

"Çok yalnız kaldım, çok da ağladım
Kimsesiz de kalınıyor, hayat böyle sınıyor bizleri
Sonunda buna değiyor"

Burada ise yalnızlık, ağlama ve zor zamanlarla baş etmenin zorluğuna ve yalnızlık hissinin insanı nasıl etkilediğine değiniliyor. Ancak bu süreçlerin sonunda yaşanan deneyimlerin insanı olgunlaştırıp, güçlendirebileceği ve her şeye değer olduğu mesajı veriliyor.

"Kaybetmem asla, kaybetmem
Çok savaş verdim, ben yenilmem
Yaralandım, acılandım günlerce
Hiçbir kula boyun eğmem"

Bu bölümde ise güçlü bir duruş sergilemenin ve yaşanan zorluklara rağmen pes etmemenin önemi vurgulanıyor. Hayatta karşılaşılan zorluklarla mücadele etmek, yaralanmak ve acı çekmek doğal olsa da asla boyun eğmemenin gerekliliği vurgulanıyor. Güçlü kalmanın ve kaybetmemenin önemli olduğu vurgusu yapılıyor.

Harun Kolçak'ın "Kaybetmem" şarkısı, hayata karşı güçlü kalmayı, mücadele etmeyi ve asla pes etmemeyi öneren etkileyici bir şarkıdır. Bu sözlerle dinleyenlere ilham vererek, yaşamın zorluklarıyla başa çıkmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Geri