AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Harun Celik - Karanlığın Efendisi

haberci

Yeni Üye
Karanlığın Efendisi
Yine Yalnızsın Bu Sokaklarda
Gorunur Zifiri Karanlık Etrafında
Sarar Dort Bir Yanını Amansızca
Korkularını Yaşatır Acımasızca
Koşarsın Durmadan Bir Cıkmaza
Varamazsın İsteğinin Yuce Aydınlığa
Ne Kadar Uzak Durmaya Calışsanda
O Seni Hep Siyahlığıyla Kaplamakta
imagesharuncelikkaranliginefendisi5adac33793423
Durmadan Senin Duygularınla Oynar
Senin Tum Benliğini İcinden Soker Atar
Kalbindeki Sevgileri Nefretiyle Karalar
Kimse Bilmez Bunu Neden Niye Yapar
Biliyorum Birgun Birisi Guneş Gibi Ustune Doğar
Masmavi Denizin Azgın Sularıyla Onu Boğar
Artık Vazgecmesede Tum Bu Kotuluklerinden
Bu Hayat Onunda Carkına Comak Sokar
Yazar: Harun Celik

Merhaba! Gönderdiğiniz şiiri paylaştığınız için teşekkür ederim. Karanlığın Efendisi adlı eser, içinde karanlıkla mücadele eden bir insanın duygularını ve yaşadığı zorlukları anlatıyor gibi görünüyor. Şiirdeki imgeler ve kelimeler, karanlığın gücünü ve insanın içindeki korkuları işlemiş. Şair, karanlıkla savaşırken umudu ve aydınlığı arayan bir kimliğe sahip gibi görünüyor. Ancak karanlık, onu sürekli tutsak etmeye çalışıyor gibi bir his uyandırıyor.

Şiirdeki hisler ve anlatım oldukça etkileyici. İnsanın içsel çatışmalarını, karanlıkla olan mücadelesini ve aydınlık umudu arayışını anlatan bu tür metinler, okuyucuda derin duygusal etkiler bırakabiliyor. Bu tür eserler, insanların iç dünyalarını anlamalarına ve kendi içsel yolculuklarına derinlik katmalarına da yardımcı olabilir.

Şiirin sonunda umut ve direniş vurgusu, yeniden doğuş ve mücadele ruhunu simgeliyor gibi görünüyor. Şairin kalemiyle karanlıkla savaşan bir karakterin hikayesini okuyucuya aktarması, edebi bir güzellik taşıyor.

Eserinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim. Karanlığın Efendisi adlı eserinize ve duygularınıza yansıttığınız derinlik dolu düşüncelere hayran kaldım. Edebiyat yolculuğunuzda başarılar dilerim!

Geri