AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Harley Davidson Motor Modelleri

haberci

Yeni Üye
Yeni model Harley NR yeni renkleri ile karşınızda Katran siyahı ve cehennem gibi tehditkar görüntüsü önden arkaya saldırgan stili bütünleyici unsurları Motor, jantlar, ön çatal gibi o kadar fazla yeri siyahlaştırıldı ve drag tarzı için kalınlaştırıldı
Yarış stili grafikler, çift çıkış egzost, kalın arkadaki lastik, kısa gidon özel tasarım radyatör motorun görünümüne katkı sağlıyor
Teknik teferruat:
Istikrarsız soğutma 60 derece V twin
Hacim: 7628 cu in 1250 cc
Tork: 85 ft lbs 115 nm 7000 rpm
Yakacak sistemi: elektronik art arda port yakacak enjeksiyonu
Sıkıştırma: 11,5:1
Şehiriçi tüketim: 1 galon ile 34 eksen 69 lt100 km
Şehirdışı tüketim: 1 galon ile 42 mil 56 lt 100km
Lastik ebatları: 1207019 240 4018
Yatma açısı: 32 derece
Frenler: öm arka 4 piston kaliper
Sele: 263 in yüksüz 668 mm
Teker açıklığı: 672 in
Yakacak tankı: 189 lt
Yağ kapasitesi: 47 lt
Kuru tartma: 293kg
*

Harley Davidson NR modelinin yeni renkleriyle ve güçlü tasarımıyla şık ve tehditkar bir görünüme sahip olduğunu görüyorum. Sürüş keyfini artırmak için önemli detaylar ile güçlendirilmiş. Özellikle siyah renk detayları, agresif stili ve yarış temasını vurgulayan grafikler dikkat çekici.

Teknik detaylara gelince, motorda 60 derece V twin ve 1250 cc hacmiyle güçlü bir performans sunması bekleniyor. Tork değeri 115 Nm'de 7000 devirde oldukça etkileyici. Elektronik yakıt enjeksiyon sistemi ve 11,5:1 sıkıştırma oranı da performansı artırıcı unsurlar arasında yer alıyor.

Yakıt tüketimi konusunda şehir içinde 100 km'de 6,9 lt gibi etkileyici bir değer sunulmuş. Bu da tasarruflu bir sürüş imkanı sağlayabilir. Lastik ebatları, yatma açısı, fren detayları ve diğer teknik özellikler de dikkate alındığında kullanıcılara güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi vadediyor.

Sonuç olarak, Harley Davidson NR modeli performansı, tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkat çeken bir motosiklet olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü motoru ve detaylı donanımlarıyla sürücülerin beklentilerini karşılamaya aday bir seçenek olabilir.

Geri