Harekat memuru ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Harekat Koordinatörü | 5.240 | 7.040
Harekat Memuru | 4.250 | 4.970
Havalimanı Bilet Satış elemanı ne kadar maaş alır?
Bilet Satış Elemanı (Uçak) maaşı ortalama aylık 6657,75 _TL’dir. En düşük Bilet Satış Elemanı (Uçak) maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 9062,5 _TL’dir.Havacılık Personeli.
Harekat memuru nasıl olunur?
Harekat memuru nasıl olunur?Uçuş harekât uzmanı eğitimi almak isteyen adaylarda aşağıdaki nitelikler aranır:
- 21 yaşından gün almış olmak.
- En az ön lisans programlarının birinden mezun olmak.
- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan veya denkliği belirlenen İngilizce sınavlarının birinden en az 50 veya eş değeri puan almak.
Uçuş harekat memuru ne iş yapar?
Uçuş harekat memuru ne iş yapar?Harekat memuru, görevli olduğu havalimanında, uçakların güvenli bir şekilde iniş ve kalkış yapmalarını sağlamakla görevlidir. Uçuş mürettebatı, havayolu temsilcisi ve operasyon ile ilgili birimler arasındaki koordinasyonu sağlar.
Uçak Bilet satış Elemanı ne iş yapar?
Bilet satış yetkilisi, ulaşım araçları veya eğlence mekanları gibi bilet ile hizmet alınan noktalarda müşterilerin sorularını cevaplamak ve bilet satışı gerçekleştirmekle sorumludur.Bilet satış Yetkilisi nasıl olunur?
Bilet satış yetkilisi olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamakla birlikte halk eğitim merkezlerinden sertifika eğitimi alınabilir.Yolcu hizmetleri memuru, görev aldığı havalimanında gelen ve giden yolcuların bagaj, pasaport ve bilet işlemlerini gerçekleştirmek, engelli veya yaşlı bireyler gibi özel ihtiyaçları olan yolculara yardımcı olmak ve olası yolcu sorunlarını çözmekle sorumludur.
Havaalanında hangi departmanlar var?
Havaalanında hangi departmanlar var?Eğitim Birimi.