- Konu Yazar
Hanzadenin çocuğu var mı?
Mezun olduktan sonra 5 yıl Acun Medya’da sunuculuk görevinde bulundu. Daha sonra kendini spora adayan Hanzade 3 yıl boyunca takım sporu flagfootball oynadı. 2010 yılında evlenen Hanzade’nin henüz çocuğu yok; ancak evde iki köpek besliyor.Hanzade eşinden ayrıldı mı?
Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2021’in yıldızlarından Hanzade, geçtiğimiz günlerde 2010 yılında dünyaevine girdiği Saygun Ofluoğlu’ndan tek celsede boşanmıştı. Saygun Ofluoğlu, 11 yıllık eşinden boşandıktan kısa bir süre sonra ise yeni aşkıyla el ele pozunu Instagram hesabından paylaştı.
Hanzade nin eşi kimdir?
Saygun OfluoğluHanzade Ofluoğlu / Eşi (e. 2010–2021)
Hanzade Durmuş Kimdir?
Tam adı Hanzade Durmuş Ofluoğlu olan Survivor Hanzade aslen İzmirli’dir. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuyan Hanzade Survivor, Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Var mısın? Yok musun yarışmasında tüm Türkiye onu tanıdı.Hanzade durmus evli mi?
Hanzade Ofluoğlu nereden mezun?
Koç ÜniversitesiHanzade Ofluoğlu / Üniversite (2007)
Saygun Ofluoğlu sevgilisi kim?
Hanzade OfluoğluSaygun Ofluoğlu / Eşi (e. 2010–2021)Nagihan Karadere eski eşinden neden ayrıldı?
Programda açıklamalarına yer verilen Nagihan’ın eşi Uğur Gökçe şunları söyledi: “Bizim boşanma sebebimiz anlaşamamazlık. Ben hiçbir konuda pişman değilim, ortaya çıkan fotoğraflarla alakası yok boşanmamızın. Ben kendimden vazgeçtim de kızımı düşünüyorum, benim de hatam var. Çocuğumuz da babada kalacak.
Hanzade Ofluoglu evli mi?
Hanzade Ofluoğlu hangi okul mezunu?
Hanzade Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir’da doğmuştur. Aslen İzmir’lidir. Asıl adı Hanzade Durmuş’dur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. 17 yaşında Koç Üniversitesi’nde okumak için 2005 yılında İstanbul’a geldi. Koç Üniversitesi İşletme 2009 yılı mezunudur.Hanzade Durmuş kiminle evlendi?
Hanzade Ofluoğlu hangi üniversiteden mezun?
Hanzade ne okumuş?
Hanzade Ofluoğlu kaç kilo?Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun boyu 1.70 cm’dir. 54 kilo olduğu bilinen Hanzade Ofluoğlu, en sevdiği filmin Identity, en sevdiği kitabın ise Kürk Mantolu Madonna olduğunu dile getiriyor.
Hanzade nin babası kimdir?
1923 yılında Dolmabahçe Sarayı’nda dünyaya geldi. Babası, son Halife Abdülmecid Efendi’nin oğlu Şehzade Ömer Faruk Efendi, annesi padişah Sultan Vahdeddin’in kızı Sabiha Sultan’dır. Ailenin 3 kızının ortancasıydı.